banner388

Samsun'da bekçiler 'Ayın Polisi' oldu

Samsun'da bir gasp olayına engel olan 2 bekçi Ayın Polisi seçildi.

Samsun'da bekçiler 'Ayın Polisi' oldu

Samsun'da bir gasp olayına engel olan 2 bekçi Ayın Polisi seçildi.

18 Eylül 2018 Salı 20:18
Samsun'da bekçiler 'Ayın Polisi' oldu

Samsun Haber-Samsun'da bir kişi ATM'den para çekip cebine koydu. Parayı çeken şahısın cebinden bin lirasını çalmaya çalışan hırsız 2 bekçi tarafından alıkonuldu. Olayın kahramanı olan 2 bekçi Ayın Polisi seçildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde 16 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda bir hırsız ATM'den para çeken şahsın cebinden bin lirayı çalarak olay yerinden uzaklaşmak istedi. Olay yerinde o esnada bulunan çarşı ve mahalle bekçileri Samet Eroğlu ve Sinan Şentürk, hırsızı kovalama sonucunda yakaladı. Samsun'un Bafra ilçesinde 16 Ağustos'ta meydana gelen olayda, bir hırsız ATM'den para çeken bir kişinin cebinden bin lira parasını çalıp olay yerinden kaçmak istedi. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen çarşı ve mahalle bekçileri Samet Eroğlu ile Sinan Şentürk, kaçan hırsızı kovalama sonucu yakalandı. Olayı gerçekleştiren şahsın yakalanmasında mesai mevhumu gözetmeksizin görev bilinci ile hareket etmesi, duyarlı, dikkatli ve özverili bir şekilde çalışmaları ve mesai arkadaşlarına örnek teşkil ettiklerinden, halkın emniyete olan güven duygusunun güçlenmesine katkıda bulunduğundan dolayı 2 bekçi Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından Samsun'da "2018 Yılı Ağustos Ayının Polisi" seçildiler.

Bekçilerin fotoğrafları Samsun Emniyet Müdürlüğü lobisindeki 'Ayın Polisi' panosuna asıldı.

 
 

Son Güncelleme: 18.09.2018 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.