banner388

Samsun'da bebeğini öldüren anne tahliye edildi

Samsun'da bunalım giren bir anne 56 günlük bebeğini zehirleyerek öldürdü. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen anne tahliye edildi.

Samsun'da bebeğini öldüren anne tahliye edildi

Samsun'da bunalım giren bir anne 56 günlük bebeğini zehirleyerek öldürdü. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen anne tahliye edildi.

19 Haziran 2018 Salı 11:53
Samsun'da bebeğini öldüren anne tahliye edildi

Samsun haber - Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde 26 Mayıs tarihinde evli 2 çocuk annesi 30 yaşındaki D.Ö. bunalıma girerek ilaç içip intihar girişiminde bulundu. Kızına da kimsenin bakmayacağını düşünen D.Ö. 56 günlük bebeğinin makatına ilaç sokarak zehirledi. Eve gelen E.Ö. eşini ve bebeğini baygın halde buldu. Anne ve kızı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken 56 günlük bebek hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi tamamlanan anne D.Ö. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltın alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

CEZAİ SORUMLULUĞU YOK

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde anne D.Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandı. D.Ö.'nün avukatı Özkan Güreş, müvekkilinin akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürerek Adli Tıp Kurumundan cezai ehliyetiyle ilgili rapor alınmasını istedi. Mahkeme ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevkine karar verip cezai ehliyetiyle ilgili rapor alınmasına karar verdi. Yapılan muayene sonucu İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurumundan gönderilen rapora göre D.Ö.'nün akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi. Güvenlik tedbiri nedeniyle bir yıldır cezaevinden tutuklu bulunan  D.Ö. için mahkeme duruşmalara katılmak şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. D.Ö. hem tutuksuz yargılanacak, hem de hastanede ruhsal tedavisi devam edecek.

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 19.06.2018 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.