banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da balık fiyatları düştü

Karadeniz’de balıkları bol olması Samsun tezgahlarındaki balık fiyatlarını düşürdü.

banner269

Samsun’da balık fiyatları düştü

Karadeniz’de balıkları bol olması Samsun tezgahlarındaki balık fiyatlarını düşürdü.

14 Ekim 2017 Cumartesi 18:02
Samsun’da balık fiyatları düştü

Samsun Haber Avlanma yasağının kalkmasıyla birlikte her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da düşüşe geçerek kilosu 20 – 25 TL’den satılan hamsinin fiyatı 7 – 10 TL arasında değişiyor.

1 Eylül’den yasağın kalkmasıyla beraber balık tezgahları da dolmaya başladı. Tezgahların dolmasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde el yakan balık fiyatları da yarı yarıya düşerken, vatandaşlar da balığa rağbet göstermeye başladı.

Buna göre Samsun’da oluşan balık fiyatları şu şekilde; Hamsi 7 – 10 TL, Palamut tanesi 4 – 10 TL, Levrek 25 TL, Çupra 15 TL, Somon Balığı 15 TL, Çinekop 30 TL, Sargan 20 TL, Kalkan Balığı 60 TL ve Mezgit 25 TL’den satışa sunuldu.

Haber: Yasir BABA – Gökhan İçkilli

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.