banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da asayiş toplantısı

Samsun’un Alaçam İlçesinde, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, daire amirleri ve muhtarlarla asayiş toplantısı yaptı.

banner269

Samsun’da asayiş toplantısı

Samsun’un Alaçam İlçesinde, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, daire amirleri ve muhtarlarla asayiş toplantısı yaptı.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 21:02
Samsun’da asayiş toplantısı

Samsun HaberSamsun’un Alaçam ilçesinde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Muammer Pehlivan, Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, daire amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Toplantıda İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, “Bu tür toplantılar bundan böyle kaymakamlık tarafından düzenli bir şekilde daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ve ayrıca halk toplantılarını da ayda bir gerçekleştireceğiz. Devletimiz, milletimiz için vardır, bizlerde sizler için buradayız. Devletin gücü içerisinde birçok hususta hizmet üretmeye çalışıyoruz. Kurum amirlerimizin kapıları şikayet ve taleplerinizi kabul etmek ve çözüm üretmek için her zaman ve herkese açıktır" dedi.

Bütün ilçenin giriş çıkışlarına güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulmasının önemini değinen İlçe Jandarma Komutanı Vekili Başçavuş Muammer Pehlivan, ilçede ve mahallelerde yabancı uyruklu şahısların çalıştırılmaması veya çalıştırılıyorsa da yetkili birimlere haber vererek kayıtlarının yaptırılmasını söyledi. 
Bir diğer konuşma yapan Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık’da şu ifadeleri kullandı: “İlçe sınırları içerisinde ve dışarısında vatandaşların çok dikkatli olması ve telefon dolandırıcılığı konusunda bu tarz aramalarda telefonun derhal kapatılarak 155 hattına bilgi vermelerini önemle duyuruyorum.”. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.