banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da adliyeye kurşun yağdıran şahıs yakalandı

Samsun Adliyesi bahçesine doğru çok kez ateş ettiği ileri sürülen şahıs yakalandı.

banner269

Samsun’da adliyeye kurşun yağdıran şahıs yakalandı

Samsun Adliyesi bahçesine doğru çok kez ateş ettiği ileri sürülen şahıs yakalandı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 19:40
Samsun’da adliyeye kurşun yağdıran şahıs yakalandı

Samsun Haber - Samsun’da dün gece saat 23.45 sıralarında meydana gelen olayda, adliyede görevli polislerin anons ederek bildirdiği saldırı olayı emniyeti hareke geçirdi. Görevli polisler adliyeye doğru açılan 5-6 el silah atışı sonrası yardım istedi.

Faciadan dönüldü

Olayda kurşunlardan biri adliyede görevli polisin yanına düştü. Olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis sevk edildi. Yapılan araştırma sonucu adliye binasının yanında bulunan Çay Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde yapılan araştırmada yol üzerinde 5 adet 9 mm çaplı tabancaya ait boş mermi kovanı bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahı ateşlediği iddia edilen S.B.'yi (28) olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. S.B., adliyeye doğru değil, havaya doğru rastgele ateş açtığını ileri sürdü. Polisteki sorgusu tamamlanan S.B., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Öte yandan, S.B.'nin dün de silahla yakalandığı ve çıkarıldığı Samsun Adliyesinde serbest bırakıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.12.2017 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2017-12-18 23:29:26

Neden serbest bırakılıyor? Bir dahakini birinin kafasına sıksın diye mi?

Avatar
Vatandaş 2017-12-19 08:24:56

Şöhret olmak için iyi fırsat yakaladı anlaşılan:)

Avatar
Volkan Bektaş 2017-12-19 23:46:25

Yalan eksik dolma haber yapmayın bu insan devletine mermi atmaz atanında yanında durmaz vatan sever bu memleketin bayrağını sallar bu haberi düzeltin özür dilerim diyin yalan dolan eksik haber yapmayın o ben haber yaparım geçerim devri bitti ey bu haberi yapan insanların onurlarıyla oynana özür dile haberinizde doğru yap

Avatar
Kasim 2017-12-20 07:14:46

Ondan sonra adaletten bahsederler illa birilerinin canimi yanmasi gerekiyor

Avatar
Ahmet 2017-12-22 20:37:31

Boyle magandalardan insanlar bıktı artık havaya attiğı mermi havada kayboluyor zanneden sahislar! O mermilerin düstugu bir yer var bunun hic mi hesabini yapmiyorsun lafa gelince mangalda kul birakmazsin coluk cocugin kafasina dusse o yorgun mermi bir cocugu canindan ettiginin farkina bile varmayacaksin.sorsan milliyetci , vatansever bu modeller!!!