banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da acılı baba feryat etti

Bafra’dan denize dökülen Kızılırmak Deltasında suya girerek gözden kaybolan gencin babası feryat etti.

banner269

Samsun'da acılı baba feryat etti

Bafra’dan denize dökülen Kızılırmak Deltasında suya girerek gözden kaybolan gencin babası feryat etti.

17 Mart 2018 Cumartesi 21:03
Samsun'da acılı baba feryat etti

Samsun Haber - Samsun’un Bafra ilçesinden Karadenize dökülen Kızılırmak bir genci geri vermedi. İlçede bulunan Kızılırmak köprüsünden atlayarak gözlerden kaybolan Osman Ertekin’in babası Yaşar Ertekin, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü 2’inci günde feryat etti. Kayıp Osman Ertekin’in babası Yaşar Ertekin’e arama çalışmaları hakkında bilgi veren dalgıçlar, “Yarın ikinci bir takviye kuvvet gelecek. Onlar da katılımlarını sağlayacaklar. İnşallah acınızı hafifleteceğiz” dediler.

Dalgıçlarla görüşen baba Yaşar Ertekin, “Bot gelmiş ama suya girmemişler. Setin kenarından ip atılsaydı kurtarılamaz mıydı? Setin yanından rahatlıkla ulaşabilirdi. Yol boyunca kameralara bakılabilir. Bunlar kendileri mi gelmişler, yoksa birimi getirmiş? İnsanın aklına her şey gelebilir” ifadelerini kullandı.
Arama çalışmalarını yürüten ekipler ise botluk bir durum olmadığını, gece geldiklerinde suyun debisinin çok yüksek olduğunu, akıntıya kapılmış olduklarını söyledi. Yakınlarının denize gitme ihtimali olup olmadığını sormaları üzerine dalgıçlar, o akıntıyla birlikte 22 kilometrelik mesafeyi bir gecede alıp alamayacağı konusunda bir şey söyleyemeyeceklerini ifade ettiler. Ekipler, Belgin Ş.’nin bayan olmasından dolayı hafif olması nedeniyle suda daha hızlı gidebileceğini söylediler.

Samsun Deniz Polisi, Samsun Sahil Güvenlik ve AFAD ekiplerinin gün boyunca yaptıkları aramalarda kayıp Osman Ertekin’e ulaşılamadı. Arama çalışmalarını yürüten ekipler için Emniyet Genel Müdürlüğüne yazı yazılarak takviye kuvvet istendi.

Ertekin’in akrabaları da gençlerin yardım istedikleri esnada kurtarılamamasına sitem ettiler.

Son Güncelleme: 17.03.2018 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefer 2018-03-18 17:59:11

milletin ip atması akıllarına gelmedi çünkü cep telefonuyla olayı çekiyorlardı. bu insan hayatından da önemli hale geldi maalesef.