banner388

Samsun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

Samsun Atatürk Anıtında 30 Ağustos Zafer Bayramı 96. Yılı Kutlamaları başladı.

Samsun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

Samsun Atatürk Anıtında 30 Ağustos Zafer Bayramı 96. Yılı Kutlamaları başladı.

30 Ağustos 2018 Perşembe 11:19
Samsun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

Samsun haber - 30 Ağustos Zaferi'nin 96. yıldönümü kutlamaları nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı Samsun Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Osman Kaymak, anıt şeref defterini imzaladı.


Programın açılış konuşmasını yapan Samsun Valisi Kaymak, "Bugün vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşunun ve bağımsızlığını kazanışının 96. yılı. Tarihe altın harflerle nakşettiğimiz bu zafer milletimizin ve vatanımızın muazzam gücünü göstermesinin yanı sıra vesayet içerisinde yaşayan diğer milletlere de örnek teşkil etmiştir. Milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeyi bizlere miras bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından valilikte tebrikat töreni düzenlendi.  Tebrikat töreninde Vali Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Valilik Yaşayan Atatürk Salonu'nda tebrikleri kabul ederken protokol üyeleri Panorama 1919 Müzesi'ni gezdi. 

Törene ayrıca CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, askeri ve mülki erkanla vatandaşlar katıldı. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.