banner388

Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. 

Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. 

16 Ekim 2019 Çarşamba 12:08
Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli İstanbul ve Kayseri'de gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Samsun merkezli İstanbul ve Kayseri illerinde dün sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 aktif öğretmen, 1 hemşire ve 1 gelir uzman yardımcısı ile örgüt kurumlarında çalışmış olanların da aralarında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 2 adet 1'er ABD doları ele geçirildi. Dijital envanterlere incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınanların arasında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullananların da olduğu ileri sürüldü.

KOM Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli bugün Samsun Adliyesine sevk edilirken, 9 kişinin ise sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi şahıs yurt dışı çıkış yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 09.01.2020 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Yavuz 2019-10-16 13:52:08

''Evlerde yapılan aramalarda 2 adet 1'er ABD doları ele geçirildi.''

İnkar edilecek bir durum yok alın bizi pişman falan değiliz demek böyle bir şey sanırım. Örgüte bağlılıkta sınır yok ama mazlumu oynamayı severler..

Avatar
Kerimcan 2019-10-16 14:34:12

Artik imanmiyoruz fwtoye de sizede.asil fetöcüler yönetimde en yukarlarda. Gariban avina çikin siz. Ekonomi batmiş siz kral gibi yasayin. Alkah ordumuzu korusun nemleketimizi tabiki korusun ama ordu milletin akp nin değil.