banner388

Samsun&Çiçek'ten mesaj

 Samsun&Çiçek dükkanının sahibi Dilek Sarı Yavuz, Anneler Gününe özel açıklamalarda bulundu.

Samsun&Çiçek'ten mesaj

 Samsun&Çiçek dükkanının sahibi Dilek Sarı Yavuz, Anneler Gününe özel açıklamalarda bulundu.

28 Nisan 2020 Salı 21:45
Samsun&Çiçek'ten mesaj

"EN GÜZEL HEDİYE ÇİÇEKTİR"

Dilek Sarı Yavuz,  "Anneler Günü'nde sokağa çıkamayan anne ve babalar için en güzel hediye çiçektir" dedi.

7/24 HİZMET


: Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerin dışında, küçük esnaf grubu olarak dükkanların açık olmasında fayda olduğunu dile getiren Yavuz: "Zor günleri hepimiz birlikte yaşıyoruz. Sevinçlerimiz de ortak. Böylesi günlerde yapılacak en güzel şey dükkanları açık tutup moral bulmaktır. Samsunveçiçek 24 saat müşterilerinin hizmetinde olmaya devam edecektir."  ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK MORAL KAYNAĞI"


 Bu yıl 10 Mayıs'ta kutlanacak "Anneler Günü" öncesinde Samsunhaber. com' a özel açıklamalarda bulunan Samsunveçiçek sahibi Dilek Sarı Yavuz, koronavirüs günlerinde annelere verilecek en güzel hediye çiçektir"dedi.
 "65 yaş ve üstü insanlara koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması gelmesi, anne ve babaların evlerinde sıkılıp bunalmasına neden olmuştur." diyen Yavuz: "Anneler Günü yapılacak güzel jestler onlara büyük bir moral kaynağıdır. Bu özel günde en güzel hediye çiçektir."diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.