banner388

Samsun’a gelen yazardan çarpıcı açıklamalar

Ünlü yazar Levent Gültekin bugün Samsunlularla bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Samsun’a gelen yazardan çarpıcı açıklamalar

Ünlü yazar Levent Gültekin bugün Samsunlularla bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

20 Ekim 2018 Cumartesi 17:34


Samsun Haber – Tabipler Odası Samsun Şubesi sponsorluğunda ünlü  yazar Levent Gültekin bugün bir AVM içerisindeki restaurantta Samsunlularla bir araya geldi. Ünlü yazar, “Türkiye’nin Onurlu Çıkışı” konulu söyleşi yaptı.

“Aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz bu yüzden bir olmalıyız”

Kürt ve Türk ayrımı yapmak yerine ülke olarak bir olmamız gerektiğini belirten  yazar Levent Gültekin, “Eskiden insanlar sağcı ve solcu olmak üzere ikiye ayrılırdı. Şimdi ise iyi ve kötü insan olmak üzere ikiye ayrılıyor ama biz ve onlar değil bir olmalıyız. İnsanları Kürt ve Türk diye ayırıyoruz ama hepimizin dili ve kültürü aynı. Ben Kürt olabilirim ama sizden hiçbir farkım yok. Aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz bu yüzden bir olmalıyız” diye konuştu.

Dindarlar yüzünden yeni nesil dinden uzaklaşıyor”

Dindar insanlar yüzünden genç nesillerin dinden uzaklaştıklarını ifade eden Gültetin, “Son dönemlerde gençlerin deizme yöneldiği söyleniyor. Bu gençlerin dinden uzaklaşmasını sağlayanlar ise dindarlardır. AKP yüzünden özellikle de dindarlar yüzünden yeni nesil dinden uzaklaşıyor. Aynı şekilde Kemalistler yüzünden de çoğu gencimiz Atatürk’e düşman oluyor. Bu şekilde hiçbir yere varamayız” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 20.10.2018 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-20 17:52:54

Keşke hepimiz Sn.Levent Gültekin gibi dusunebilsek.
Görüşlerine %100 katılıyorum.