banner388

Samsun yolunda zincirleme kaza! 5 yaralı

Ordu'da trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 1' hamile olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Samsun yolunda zincirleme kaza! 5 yaralı

Ordu'da trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 1' hamile olmak üzere 5 kişi yaralandı.

26 Mart 2019 Salı 20:08
Samsun yolunda zincirleme kaza! 5 yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda 1'i hamile olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Ordu'nun Ünye ilçesi Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu'nda saat 18.20'de meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Ünye'den Samsun istikametine gitmekte olan E.Ö. hakimiyetindeki 52 AAF 243 plakalı otomobil ana yoldan tali yola dönmek için durdu. Aynı istikamete seyir halindeki M.K.'nın kullandığı 52 FE 511 plakalı otomobil ve arkasındaki Y.T. idaresindeki 44 AAE 929 plakalı otomobil de yol üzerinde dururken, duran otomobillere arkadan gelen A.Ö. yönetimindeki 52 LD 133 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonucu 4'ü araç şoförü olmak üzere 5 kişi yaralandı. 

SÜRÜCÜLERDEN BİRİSİ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaza sonrası araç sürücüsü A.G.'nin alkollü olduğu öğrenilirken, aracın ön kısmında bulunan alkol şişelerinin kazanın nasıl meydana geldiğini gözler önüne serdi. 
Kaza sonrası E.Ö.'nün hamile olduğu öğrenilirken, kazada araçların en önünde duran 52 AAF 243 plakalı otomobilin sürücüsü olduğu belirtildi. Kazada yaralanan 5 kişi ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İHA


 

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsunOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2019-03-27 12:39:41

52 Plakalı araç sahipleri biliyoruz sağınız solunuz belli değil nereden ne zaman çıkcağınızda belli değil paratonel gibisiniz daha dikkatli kullanmanız dileğiyle

Avatar
Murat 2019-03-26 20:59:06

Hiç güzel haber yok mu? Bıktık kaza haberlerinden