banner388

Samsun yolunda kaza! 3 yaralı

İstanbul'dan Samsun'a gitmekte olan otomobilin tırın dorsesine çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. 

Samsun yolunda kaza! 3 yaralı

İstanbul'dan Samsun'a gitmekte olan otomobilin tırın dorsesine çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. 

01 Ağustos 2019 Perşembe 16:16
Samsun yolunda kaza! 3 yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde trafik kazası meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'a gitmekte olan otomobilin tırın dorsesine çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. 

Osmancık'a bağlı Durucasu Köyü yakınlarında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre A.D. hakimiyetindeki 41 PE 226 plakalı tıra S.K. hakimiyetindeki 35 CPK 98 plakalı otomobil arkadan çarptı. 

Çarpışmanın etkisiyle sürücü ve ön koltukta oturan A.A. isimli yolcu araç içerisinde sıkıştı. Yoldan geçen sürücüler itfaiye ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Osmancık Belediyesi Kaza Kırım ekibi sevk edildi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yaralılar araç içerisinden çıkarıldı. Kazayı araçta bulunan engelli K.A.’da hafif yaralı olarak atlattı. 

Yaralılar ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralılardan A.A., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.