banner388

Samsun yolunda feci tır kazası! 2 yaralı

Artova'dan yüklediği çimentoyu Samsun'a götüren tır şoförü buzlanan yolda kaza yaptı. Tırın devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.

Samsun yolunda feci tır kazası! 2 yaralı

Artova'dan yüklediği çimentoyu Samsun'a götüren tır şoförü buzlanan yolda kaza yaptı. Tırın devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.

08 Şubat 2020 Cumartesi 09:16
Samsun yolunda feci tır kazası! 2 yaralı

Tokat-Sivas karayolu Kızıliniş mevkisinde trafik kazası meydana geldi. Samsun'a çimento getirmekte olan tır şoförü kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kaza yaptı. Kazada tır devrilirken 2 kişi yaralandı.


Olayla ilgili edinilen bilgilere göre tıra yüklediği çimentoyu Samsun'a götüren Mitat Doğan (36) hakimiyetindeki 19 BN 321 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada tırın içerisinde bulunan 3 kişiden 2'si yaralandı. Olay polis ve sağlık ekipleri bildirilirken, başı kanlar içerisinde kalan tır şoförü şoka girdi. Olay yerinde bulunan basın mensupları yaralıları sakinleştirmeye çalıştı. 

DÜŞEN DÜŞENE

Olay yerine gelen ekipler zor anlar yaşadı. Buzlu yolda ilk olarak bir sağlıkçı yere düşerken saniyeler sonra bir polis memuru yere düştü. Polis ve sağlık ekiplerinden yaralanan olmaz iken kazada yaralananlar ambulansla Tokat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BUZLU YOL GÜÇLÜK ÇIKARIYOR

Tokat-Sivas kara yolu Kızıliniş mevkinde tipi ve buzlanma nedeniyle ağır tonajlı araçların bazıları yolda kaldı. Otomobiller yolda ilerlemekte güçlük çekerken, patinaja tutulan araçlara polis ve basın mensuplarının yardım etti. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından kısa süreli aksamaların yaşandığı yol tamamen trafiğe açıldı.


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.