banner388

Samsun yeni kapalı cezaevine kavuşuyor

Samsun'da inşaatı devam eden yeni kapalı cezaevinde sona gelindi. Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz çalışmalar ile ilgili konuştu.

Samsun yeni kapalı cezaevine kavuşuyor

Samsun'da inşaatı devam eden yeni kapalı cezaevinde sona gelindi. Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz çalışmalar ile ilgili konuştu.

20 Ekim 2017 Cuma 17:40
Samsun yeni kapalı cezaevine kavuşuyor

Samsun Haber - Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, basın mensupları ile bir araya gelerek önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu.

 
Samsun'un adının adli vakalarda sıkça geçtiğini belirten Başsavcı Ahmet Yavuz, "Özellikle suç yoğunluğu itibarıyla Türkiye'nin diğer illerinde soruşturma olayları neyse bir ilerideyiz. Adli anlamda güncelliğimiz, popülerliğimiz var. Asla bu övünülecek bir durum değil. Bence önemli etkenlerden biri de basının burada aktif çalışması ve olaylara duyarlı olması, yakinen her olayı takip edip toplumu bilgilendirme çalışması. Bu takdire şayan" ifadelerini kullandı.


YENİ KAPALI CEZAEVİ TAMAMLANIYOR

Yeni Samsun Kapalı Cezaevi inşaatı hakkında da konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, "Cezaevi inşaatını Adalet Bakanlığı değil, TOKİ yürütüyor. Eski cezaevinin bulunduğu alana TOKİ inşaat yapacak. Yeni cezaevi inşaatında da sorunlar oluşmuş ve müteahhit işi yapamayınca inşaatın sıkıntısı bize düştü. Geçen hafta yeniden ihale yapıldı. İnşaatın yüzde 95'i bitmiş durumda. Geri yüzde 5 kaldı. Yeni cezaevi eskisinin üç katı. 3 bin 500 civarın da hükümlü ve tutuklu binden fazla personel yer alacak. Yıl sonu cezaevi inşaatının tamamlanması hedefleniyor. Adliyemizde de güvenlik noktasına gidilecek. Burayı 3 bölgeye ayıracağız. Herkesin girebileceği, belirli kişilerin girebileceği ve hakim ve savcıların girebileceği kartlı geçiş yerleri olacak. Vatandaşın işi hızlı bir şekilde sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.10.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lokman 2017-10-20 18:57:58

Avrupa kıskanmasın

Avatar
cihan 2017-10-20 20:57:26

biraz da fabrika açılsa memlekette

Avatar
aylapalaoglu 2017-10-21 02:40:49

ALLAH DÜŞÜRMESİN,DÜŞENLERİDE KURTARSIN

Avatar
Umit 2017-10-22 19:10:08

Allahım düşürme yarabbim amin

Avatar
Aynur 2018-06-06 19:36:32

Allah islah etsin onları