banner388

Samsun Valisi Twitter'da gündem oldu

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın geçtiğimiz gün yaptığı Samsung açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Samsun Valisi Twitter'da gündem oldu

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın geçtiğimiz gün yaptığı Samsung açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:27
Samsun Valisi Twitter'da gündem oldu

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplantısına katıldı. Samsun Valisi Kaymak, burada yaptığı açıklamayla gündem oldu.

"SAMSUNG ÇIKIYOR"

Vali Kaymak, "LikeSamsun sitesinin açılması ilk göreve geldiğimde önerilmişti. Bu siteye Samsun’un tanıtılması için çok güzel fotoğraflar atılmış. Bunun çok sayıda kişi tarafından görülmesi önemli. İnsanlarda bir merak uyandırmasını umuyoruz. İnsanlar merak sonucu bir yerlere gidiyor. Bazen, ‘Google’de Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor’ diyorlar. Ben de bazen Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor. Samsung dünya markasıdır ama Samsun’un önüne geçmemesi lazım. Bu konuda Samsun’u seven, gönül veren Samsun’un geleceği için çırpınanlardan bu projenin desteklenmesini istiyorum. Bu site ne kadar fazla duyurulursa, saha çok fotoğraf yüklenecek, yüklenen fotoğraflar daha çok kişi tarafından paylaşılacak ve Samsun’a karşı büyük bir hareket başlayacak. Bu Samsun’un tanıtım projesidir. Arkasından da Samsun’a gelen insanların Samsun’da kalmasını hedefliyoruz. Samsun, genelde günübirlik, geçilen ya da uğranılan yer olmasın istiyoruz. İlk adım şehri olan ve Cumhuriyetin kuruluşunda büyük yeri olan şehrimizin, Cumhuriyet anlamında geziye çıkan insanların ilk durak yeri olması lazım" demişti.


TWEET YAĞMURU

Sosyal medyada ise binlerce kullanıcı Vali Kaymak'ın, "Bazen, ‘Google’de Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor’ diyorlar" sözleriyle ilgili tweet yağmuruna tuttu. Bazı kişiler Vali Kaymak'ın açıklamalarını doğru bulurken, bazıları ise espirili paylaşımlarda bulundu.


 

Son Güncelleme: 04.12.2017 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2017-12-04 13:03:23

Akıl var fikir var, en çok hangi kelime aranırsa o en başta yer alıyor google'da.