banner388

Samsun Valisi trafik denetimine çıktı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Sinop yolu kontrol noktasında yol güvenlik uygulamasına katıldı.

Samsun Valisi trafik denetimine çıktı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Sinop yolu kontrol noktasında yol güvenlik uygulamasına katıldı.

31 Ağustos 2017 Perşembe 16:23
Samsun Valisi trafik denetimine çıktı

Samsun haber - Kuran Bayramı nedeniyle trafik kazalarını en aza indirmek için Türkiye ve Samsun genelinde denetimler arttırıldı. Trafik polisleri belirlenen kontrol noktalarında sürücüleri durdurarak denetim yapıp, çeşitli uyarılarda bulunuyor. Kurban Bayramı nedeniyle sürücülere tatlı ikramı da yapılıyor.


Samsun Valisi Osman Kaymak'ta denetimleri yerinde incelemek için Sinop Karayolu'nda kontrol noktasına gitti. Burada yol güvenlik uygulamasına katılan Vali Kaymak, kemer uygulaması yaptı ve sürücülere iyi bayramlar diledi. 

Samsun Valisi Kaymak, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramlar; sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı özel günlerdir. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Samsunlu hemşehilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 31.08.2017 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.