banner388

Samsun Valisi şehitler için dua okudu

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba ilçesinde katıldığı programda şehitler için dua okudu.

Samsun Valisi şehitler için dua okudu

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba ilçesinde katıldığı programda şehitler için dua okudu.

08 Ağustos 2017 Salı 14:22
Samsun Valisi şehitler için dua okudu

Samsun haber - Tunceli Valiliği yaptığı dönemde terörle mücadelede önemli başarılara imza atan ve daha sonra Samsun Valiliği'ne atanan Osman Kaymak ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Çarşamba ilçesinde Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Kaymak, örnek olacak bir davranışta bulundu. Vali Kaymak, Kaymakamlık binasına girdiği sırada duvarda asılı duran Şehitlik Albümünü fark etti. Burada durup bir süre duan eden Kaymak, daha sonra toplantıya katıldı.

 


Tunceli'de 3 yıl görev süresince yakından takip ettiği terörle mücadele çalışmalarını her fırsatta anlatan Vali Kaymak, FETÖ ile PKK ilişkisine dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün bir toplantıda FETÖ-PKK ilişkisine değinen Vali Kaymak, "FETÖ ile PKK ilişkisi kesinlikle şahit olduğum bir konudur. Maalesef yanımızdakiler bizlere yanlış bilgi vermişler. Gidiyor araziye asker ama bir türlü teröristle karşılaşmıyor. Sürekli şehit veriyoruz. Vali konağımızın 700-800 metre etrafında 3 defa çatışma oldu, şehitler verdik" dedi.


Vali Kaymak, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ardından terörle mücadelede çok güzel sonuçkar alınmaya başlandığına dikkat çekti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.