banner388

Samsun Valisi Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Samsun Valisi Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 09:57
Samsun Valisi Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda 1919'un tarihin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çekti.


İşte Samsun Valisi İbrahim Şahin'in o mesajı;

19 Mayıs 1919'un 98. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

 

19 Mayıs, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı hareketin başlangıcıdır. 19 Mayıs, milletimizin tüm onur ve asaletiyle Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde varoluş ve yükselişin başlangıcıdır. 19 Mayıs, Samsun ufkundan kara günlerin üstüne doğan ilk ışıktır, aydınlıktır.

 

Atatürk, Türk Gençliğine olan güvenini kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiş, gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğunu vurgulamıştır.

 

Türk Gençliği olarak, ülkemiz ve milletimiz için her zaman sorumluluklarınızın bilinciyle hareket edeceğinize inanıyoruz. Millet ve devlet olarak sizlerle övünüyoruz.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün Milli Mücadeleyi başlattığı ve kurtuluşun ilk adımlarını attığı şehir olma gurur ve sorumluluğuyla, ülkemizin kalkınma hamlelerinde öncü bir kent olma görev ve heyecanını yaşamakta ve bu yolda yoğun bir gayretle çalışmaktayız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı'mızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, saygılar sunarım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.