banner388

Samsun Valisi Dağlı'dan TSO'ya ziyaret

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetimini ziyaret etti.

Samsun Valisi Dağlı'dan TSO'ya ziyaret

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetimini ziyaret etti.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 16:18
Samsun Valisi Dağlı'dan TSO'ya ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)'na ziyarette bulunan Vali Dr. Zülkif Dağlı, (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı ile görüştü. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Dağlı, sanayileşmenin ülke ve şehirlerin kalkınmasının en önemli dinamosu olduğunu kaydetti.

"KENTİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Ziyarette, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, oda yapısı ve yürüttükleri projeler hakkında Vali Dr. Zülkif Dağlı’ya bilgi verdi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak sürekli kurumlarla temasta olarak birliktelikle kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini belirten Başkan Murzioğlu, “Hepimizin ortak paydası Samsun. Samsun iş dünyası olarak her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olduk. İlimizin en büyük avantajlarından biri de kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Oda Yönetimi olarak, sürekli olarak kurumlarla dirsek temasında olduk. Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun bilinciyle, kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sizin öncülüğünüzle beraber kentimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.

"BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ"

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ise, Samsun'un çok önemli bir şehir olduğunu ifade ederek, “Samsun, insan yapısıyla, coğrafyasıyla, doğasıyla, sanayisiyle Karadeniz’in incisi. Samsun ticaret şehri, önemli bir tarım şehri ve önemli bir turizm şehri. Samsun aynı zamanda, sağlık ve spor şehri. Düzce'mizde başladığımız, yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını hep birlikte sizlerle ve sizlerin desteğiyle hep beraber yaparız inşallah. Samsun’un güzelliklerine güzellik katabilirsek ne mutlu bize. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

VALİ DAĞLI'DAN TEBRİK

Vali Zülkif Dağlı TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun yanında, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran 3 ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına adını yazdıran 11 Samsunlu firmayı da tebrik etti. Ziyaretin ardından Buğday Pazarını dolaşan Dağlı esnafla bir süre muhabbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ufuk 2020-08-17 19:28:07

Artik gayri mesru yolsuzluk yapilmiyor hersey usulune gore yapiliyor esnaf odalari ricaret oadalari okdar gereksiz kalabaliklarki dusunsenize esnaf odalari baskalanlari milyonluk arabalara binip arsalar ve katlar sahibi oluyor ticaret ve sanayi odasi baskanlari ve yardimcilari butun barcamalarini bulunduklari yer uzerinden yapuyorlar turkiyenin ekonomik durumu iyi degildir kim nederse desin turkiye buyuk bir ucurumun etrafinda