banner388

Samsun Valisi, askeriyenin yemekhanesini inceledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezinde yemekhane ve soğuk hava deposunda incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi, askeriyenin yemekhanesini inceledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezinde yemekhane ve soğuk hava deposunda incelemelerde bulundu.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 14:37
Samsun Valisi, askeriyenin yemekhanesini inceledi

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut'u ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, komutanlığında törenle karşılanan Vali Kaymak, şeref defterini de imzaladı.


Piyade Albay Bulut, Vali Kaymak'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vali Kaymak, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı yemekhanesini ve soğuk hava deposunu gezdi.


"ASKERLERİMİZİ GÖZÜMÜZ GİBİ KORUYACAĞIZ"


Yemeklerin temiz bir ortamda saklandığını gören Vali Kaymak, "Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını bugün ziyarete gelerek, burayı gezme fırsatı bulduk. Askerlerimizin yemeklerinin hazırlandığı yemekhaneyi ve soğuk hava deposunu da komutanlarımızla birlikte gezerek incelemelerde bulunduk. Yemeklerin kurallara uygun, temiz ve hijyenik bir ortamda yapıldığını gördük. Yemekhanenin fiziki alt yapısının güzel bir şekilde hazırlandığını gördük. Askerlerimizin yemeklerinin hazırlandığı yemekhane güven veriyor. Askerlerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli ve çok değerli. Askerlerimiz vatan savunmasında, canlarını bu bayrak, bu vatan, bu sancak ve bu millet uğruna seve seve veriyorlar. Bu vesileyle bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Bizler de askerlerimizi gözlerimiz gibi koruyacağız, kollayacağız ve onlara bakacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.