banner388

Samsun Valiliğinden trafik magandaları ile ilgili açıklama

Samsun Valiliği, son dönemde il genelinde artan trafik terörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Valiliğinden trafik magandaları ile ilgili açıklama

Samsun Valiliği, son dönemde il genelinde artan trafik terörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

31 Temmuz 2018 Salı 09:24
Samsun Valiliğinden trafik magandaları ile ilgili açıklama

Samsunhaber.com olarak dün yayınladığımız haberlerde şehrin çeşitli bölgelerinde yaşanan trafik ihlallerini gündeme getirmiştik. Yapılan iki haberin ardından gözler Samsun Valiliği ve Samsun Emniyeti tarafından atılacak adımlara çevrilmişti. Samsun Valiliği, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüzce; son bir haftada asker ve düğün konvoyları üzerine yapılan çalışmalarda, konvoy ve eğlencelerde kurusıkı silahla ateş eden 5 kişiye işlem yapılmış, 5 adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, 1 şahsa gürültüden işlem yapılmıştır. Tehlikeli şerit değiştirmek, diğer araçların geçişini engelleyecek şekilde araç kullanmak, duraklamanın yasak olduğu yerde park etmek, ses ve müzik cihazlarını kamuyu rahatsız edecek şekilde kullanmak ve abartı egzoz kullanmak suçlarından 38 kişiye işlem yapılmıştır. Yine konvoylar üzerine yapılan trafik çalışmalarında, drift yapanlar yakalanıp gereği yapılmış, 1 şahsın sürücü belgesine el konulmuştur."

Son Güncelleme: 31.07.2018 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan Akcemal 2018-07-31 12:14:37

ne açıklama bee 5 kişiye işlem yapılmış 1 kişinin belgesine el konulmuş tamam artık dağılabilirsiniz. samsun huzurlu bir kent oldu zaten o 6 kişiydi bütün sıkıntıları yapan.

Avatar
adnan taştan 2018-07-31 13:33:03

sayın mülki amirlerimiz ehliyete el koymak çözüm degil arabasına el koyup ekskavatörle ezip hurdaya gönderilmesi lazım yurt dışında örneği var

Avatar
Fahri 2018-07-31 11:19:45

Sayin valimize seviyoruz.emniyeti önleyici tedbirlere ağırlık vermesini bekliyorum.çok şahit oldum en işlek caddelerde egzoz veya müzik sesi yük şekilde ekip arabasının yanından geçiyor polis hiçbir işlem yapmıyor.düğün konvoylari sokak dugunleri ayrı sorun.bizim sokakta adam da ul zurna yla ikigun düğün yaptı şikayetler sonuç vermedi dusunebiliyormusunuz evinizde hasta var adam sa çağının altında iki gün davul zurna düğün yapıyor. Hanki medeni ülke böyle birşeye müsade eder.bildiğim kadariyla Valilik kararıyla bunlar yasaklanabiliyormus.sayın Valimize bunu önemle arzediyorum.bu devirde sokakta davul zurna düğün veya konvoy olurmu.

Avatar
Ciddimisiniz hayret yaaa demek sizde duydunuz 2018-07-31 11:46:32

askeriye yolu üstünde oturuyorum geçen düğün asker uğurlaması filan neyse arabayla dirif ve çok sayıda tabancayla ateş sesleri duymaktan bıktım atana lanet okuyorum bunu yetkili mercilerinde duyması da güzel olmuş.

Avatar
samsunsporlu 2018-07-31 14:49:55

Emniyet ne iş yapar bilmiyorum. Sokaklarda bunun gibi drift atanmı ararsın, egzoz patlatanmı, aşırı hız yapanlar m, ana yolda düğün konvoyları tüm şeridi kapatıp vatandaşın seyahat etmesine engel olmasımı, düğünlerde silah atanlarmı ne ararsan samsunda var ancak tek emniyet yok... ondan sonra bu tür olaylar tabiki de olur... Herkes üzerine düşeni yapmalı... Gerekiyorsa caydırıcı olacak şekilde ağır cezalar vereceksin....

Avatar
Murat 2018-07-31 15:19:32

Aferin size...Bir daha hiç yapmazlar şimdi

Avatar
kerim 2018-07-31 15:36:14

Şahsen asker konvoyu gibi bir saçma rezilliğe iştirak etmediğim gibi, en yakın akrabamın bile düğün konvoyuna iştirak etmiyorum. Çünkü milleti rahatsız edip küfür yiyenlerin içinde bulunmak istemiyorum. İleride nasip olursa kendi çocuklarımın düğünlerinde de kesinlikle konvoy yapılmayacaktır. Artık bu mide bulandırıcı utanç verici geleneğe bir son vermenin zamanı geldi.

Avatar
Ersin gec 2018-07-31 23:18:03

Bu ne şimdi bu kadarmı