banner388

Samsun Valiliğinden örnek davranış

65 yaş üstü vatandaşlara kapıda hizmet verilecek.

Samsun Valiliğinden örnek davranış

65 yaş üstü vatandaşlara kapıda hizmet verilecek.

22 Mart 2020 Pazar 19:32
Samsun Valiliğinden örnek davranış

Samsun Valiliği tarafından, sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ve evde tek başına yaşayan vatandaşlara, zorunlu ve acil ihtiyaçlarının karşılanması üzere "Vefa Sosyal Destek Grubu’ oluşturuldu.
Samsun'da Vali Osman Kaymak başkanlığında ilçede ise kaymakamların başkanlığında oluşturulan grupla, 112 numarası üzerinden bildirdiği istekleri kabul edilerek evlerine kadar ulaştırıldı.
Samsun Valiliği tarafından, çağrıların cevaplandırılması ve gerekli hizmetlerin üretilmesi için gerekli ekip ve araç görevlendirildiği bildirildi.

Vali Osman Kaymak konu hakkında şunları dedi: “İlimiz genelinde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olup, evlerinde tek başına yaşayan kıymetli büyüklerimizin zorunlu ihtiyaçları, mağduriyet yaşamamaları için Vefa Sosyal Destek Grubu’muzun ilgili birimleri tarafından evlerine ulaştırılıyor.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunValilikSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.