banner388

Samsun Valiliği'nden Fener Alayı açıklaması

Samsun'da 19 Mayıs Fener Alayı yürüyüşüne yasak getirildiği, Fener Alayı Yürüyüşünün iptal edildiği yönünde ki haberler üzerine Valilik açıklama yaptı.

Samsun Valiliği'nden Fener Alayı açıklaması

Samsun'da 19 Mayıs Fener Alayı yürüyüşüne yasak getirildiği, Fener Alayı Yürüyüşünün iptal edildiği yönünde ki haberler üzerine Valilik açıklama yaptı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:04
Samsun Valiliği'nden Fener Alayı açıklaması

Samsun haber - Samsun Valiliği OHAL Bürosu'nun, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yapmak istediği Fener Alayı yürüyüşü ile ilgili talep ettiği saat değişikliğine onay vermemesi sonrası Samsun'da Fener Alayı yürüyüşünün iptal edildiği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapılması üzerine bir açıklama yapıldı.

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 MAyıs 2018 tarihinde planlanan Faner Alayı yürüyüşünde bir değişiklik yada yürüyüşün iptal edilmesinin söz konusu olmadığı bildirildi. Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs 2018 tarihinde 56'lardan, Çiftlik ve Maydan güzergahları arasında'Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşünün' yapılacağı belirtilirken yürüyüşün Samsun Valiliği önünde düzenlenecek olan halk oyunları galası ile sona ereceği açıklandı.


Samsun'da 19 Mayıs Fener Alayı Yürüyüşünün iptal olduğu, 19 Mayıs Fener Alayı yürüyüşüne yasak getirildiği yönünde ki haberlerin asılsız olduğuda belirtilirken, söz konusu algının Atatürkçü Düşünce Derneğinin de düzenlemek istediği Fener Alayı yürüyüşü ile ilgili talep ettiği saat ve güzergah değişikliğine onay verilmemesi nedeni ile yaratıldığına dikkat çekildi.

Son Güncelleme: 16.05.2018 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebru 2018-05-17 09:21:57

Fener alayi yapilacakmi yapilmayacakmi. Biraz once radyoda haberlerde yapilmay diyr söylendi. Bu ise bir açıklık kazandirin lütfen

Avatar
Samsu 2018-05-17 12:18:29

İşi gücü, spekülasyon yapmak olanların bu ülkeye getirisi olamaz. Ulusal basında, fener alayına izin verilmedi haberleri çıkmış sanki kitap yırtılmış.

Eski alışkanlıklar devam ediyor. Ülkeye bişey katayım yok, ortalık karışsın yeter.