banner388

Samsun'un yükselen yıldızı: Ciğerci Hamza

Duruşehir Ciğerci Hamza İşletme Müdürü Murat Oyur, Ciğerci Hamza'nın şehrin yükselen yıldızı olduğunu ifade ederek zengin menü çeşitleriyle et severleri davet etti. 

Samsun'un yükselen yıldızı: Ciğerci Hamza

Duruşehir Ciğerci Hamza İşletme Müdürü Murat Oyur, Ciğerci Hamza'nın şehrin yükselen yıldızı olduğunu ifade ederek zengin menü çeşitleriyle et severleri davet etti. 

22 Ekim 2021 Cuma 17:36
Samsun'un yükselen yıldızı: Ciğerci Hamza

İşletmeye dair detaylar veren Duruşehir Ciğerci Hamza İşletme Müdürü Murat Oyur şu soruları yanıtladı: 

CİĞERCİ HAMZA HAKKINDA 

Akfa Grubunun altında olarak çalışan Ciğerci Hamza Duruşehir şubesi şehrin yükselen yıldızı olarak gösterilmekte. Zengin menü çeşitliliği söz konusu. Şuanda sadece et grubu ile çalışsakta yakında işletme içinde yapılacak güzel konseptler ile sabah servisinde başlayıp servis saatlerini uzatarak hizmetimize devam edeceğiz.

CİĞERCİ HAMZA'YA ULAŞIM KOLAYLIĞI 

Her konumdan Ciğerci Hamza Duruşehir Şubesine ulaşımı gayet kolay. İşletmemize ait otopark mevcuttur. Vatandaşlar dolmuş, tramvay veya özel araçla kolaylıkla buraya gelebilirler. 

CİĞERCİ HAMZA'NIN OLMAZSA OLMAZLARI 

Burası bir esnaf lokantası temeli ile çalışıyor aslında. Dolayısıyla kapıdan gelen her misafiri karşılamak, servis sırasında ziyaret etmek ve uğurlamak bizim için bir görev haline gelmiş durumda. 

Bunun yanında müşterilerimize manda sütünden yapılan manda ayranımız ve yoğurdumuz ile organik bir beslenme hizmeti sunuyoruz. Menümüze katacağımız bir kaç sürpriz ürünümüz daha var. Önümüzdeki süreçte sabah konseptinden başlayıp daha geç saatlere yayacağımız bazı sürprizlerimiz olacak. 

CİĞERCİ HAMZA'NIN MENÜSÜ 

İsminden de anlaşılacağı gibi ciğer üzerine kurulmuş bir konsept olsa da aslında hayvanın yenilebilir her tarafını en iyi şekilde kullanabiliyoruz. Özellikle kebap ve burger konusunda iddialıyız. Tabi bütün bu çalışmaların temelinde bir ekip ve ustalık yatıyor. Mutfak ekibimizin başarısı ile hareket ediyoruz. Dolayısıyla buraya gelerek hizmet alamayacak yada lezzetinden memnun olunmadığını düşündüğümüz ürünümüz bulunmuyor.

CİĞERCİ HAMZA'NIN KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ NELERDİR?

Biz işletme olarak buna ekipten başladık. Ekibimizi bütün sağlık kontrollerini ve aşı süreçlerini tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nın uyulmasını istediği bütün şartlara elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz. Hatta uymayan müşterilerimizi kurallara uymaları konusunda özellikle ricada bulunuyoruz ve çok güzel dönüşümler alıyoruz. Dolayısıyla işletme olarak bu konuya hazır olduğumuzu söyleyebiliriz. 

CİĞERCİ HAMZA'YI DİĞER RESTORANLARDAN AYIRAN ÖZELLİKLER NELERDİR? 

Misafirlerimizin bizi tercih etmelerinin altında yatan birkaç sebep var. Bunun temelinde işletme mantığı yatıyor. Bunu şu şekilde anlatabiliriz, kullandığımız hal grubunun tamamı organik ve taze olarak tedarik edilmekte. Çoğunlukla et grubu çalıştığımız için Samsun bölgesinde ve yöre etrafında çalışan kasaplarla sürekli koordine halindeyiz. Günlük kesimleri takip ederek bütün tedariği günlük yapmaya çalışıyoruz. 

Bütün bu alımların sonunda ustamızın kendi ustalığını konuşturduktan sonra eti en iyi şekilde dinlendiriyoruz. Bundan sonraki iş tamamen servis ekibine kalıyor. Servis ekibimizde, ürünün en iyi şekilde tanıtılmasını ve devamlılığını sağlıyor. Müşteriler ile birebir ilgileniyoruz ve olabilecek şikayetleri doğmadan engellemek. Sipariş öncesi vermiş olduğumuz bizim meze dediğimiz ciddi, görseli ve lezzeti bol ikramlarımız misafirlerimiz tarafından çok beğeniliyor. 

Misafirlerimizi Duruşehir'de bulunan işletmemize bekliyoruz. Ayrıca saat 11.00-22.30 saatleri arasında yemek siparişi verilebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.