banner388

Samsun'un yeni otobüs hattı hizmette

Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı T4 numaralı yeni otobüs hattı hizmet vermeye başladı.

Samsun'un yeni otobüs hattı hizmette

Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı T4 numaralı yeni otobüs hattı hizmet vermeye başladı.

30 Ekim 2018 Salı 16:21
Samsun'un yeni otobüs hattı hizmette

Samsun Haber-Otobüs firmalarının ücretsiz servis hizmetine durdurma kararı almasının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi devreye girerek yeni otobüs hattı oluşturdu. 24 saat hizmet verecek olan Terminal-Tekkeköy otobüs hattı seferlere başladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, "Geçen hafta şehirlerarası otobüs işlemeciliği yapan firmalar almış oldukları karar ile ücretsiz servis taşımacılığı hizmetini durdurmuşlardı. Biz de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Samulaş tarafından işletilecek ve 24 dört saat esasına göre hizmet verecek 3 farklı yeni hattı devreye alarak, tüm şehrin otogara erişimi ini sağlamış olduk. Vatandaşlarımızdan bununla ilgili alınan geri dönüş ve memnuniyet sonrasında Tekkeköy ilçemiz içinde aynı hizmeti verme kararı alarak Terminal-Tekkeköy hattımızı da hizmete açtık” ifadelerini kullandı.

Yeni T4 hattı Tekkeköy’den hareketle, Lovelet, Belediyeevleri, Medicana, Kuzey Yıldızı TOKİ, Atasam, Ağız ve Diş Hastanesi, Asri Mezarlık, Hastaneler, Ulugazi TOKİ, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Otogar güzergahında hizmet verecek. 

Son Güncelleme: 30.10.2018 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.