banner388

Samsun'un ünlü isimleri, muhteşem galada buluştu!

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, İstanbul bir araya geldi. Samsunhaber.com muhteşem gecede Samsunlu ünlü isimlerin nabzını tuttu.

Samsun'un ünlü isimleri, muhteşem galada buluştu!

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, İstanbul bir araya geldi. Samsunhaber.com muhteşem gecede Samsunlu ünlü isimlerin nabzını tuttu.

01 Aralık 2019 Pazar 19:17

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Samsun'un ünlü isimleri Genel Başkanlığını Kaya Aşçı'nın yaptığı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen gala gecesinde biraraya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hem Samsun'dan hem de Türkiye'nin bir çok ilinden gelen birbirinden önemli isimlerin katıldığı muhteşem gecede önemli mesajlar verildi. Genel Başkan Kaya Aşçı yaptığı açılış konuşmasında: "Samsun sevdamız hiç bitmeyecek. Samsunlu olmanın ayrıcalığını bu gecede bir kez daha gördüm. Bu gururu bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayr teşekkür ediyorum.' dedi.

NELER SÖYLEDİLER

Samsunhaber.com ekibi özel gecede Samsunlu ünlü isimlerle özel röportajlar gerçekleştirdi. Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kaya Aşçı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve daha bir çok isim mikrofonlarımıza bakın neler söyledi:

Eski Spor Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç; "Öncelikle Samsunhaber.com'u İsyanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm hemşehri ve vatandaşlarımıza buradan sevgilerimizi gönderiyoruz. Türkiye genelinde gerçekleşecek bu oluşumun İstanbul'da ilk adımı atıldı. Biz Samsunlu olarak, Samsunluların olduğu her yerde bulunuruz. Biz hiçbir yere ayrılmadık, sadece görevimiz neredeyse oradayız ama kalbimiz Samsun'da."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; "İstanbul'da Samsunlular adına çok güzel bir buluşma oldu. Öncelikle Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Hasan Kaya Aşçı'yı tebrik ediyorum ve burada memleket hasreti çeken Samsunluları buluturdu. Aynı zamanda iş ve sanat dünyasından insanlar ile sivil toplum örgütleri de burada. Bizler de bugün Samsun Milletvekilleri olarak onlara destek vermek için yanlarındayız." 

Son Güncelleme: 02.12.2019 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-12-01 22:18:34

Samsunspor'a faydası olmayanlar Samsunluyuz deyip meydanlarda dolaşmasınlar Allah Aşkına. İnsanın yüzü kızarır Samsunspor'un bulunduğu ligi görünce.

Avatar
a 2019-12-02 08:28:00

ünlü isimlere bak hepsi politikacı

Avatar
J5534 2019-12-02 16:33:36

Çiğdem Karaaslan aslen Bayburtlu, Akif Çağatay aslen Ordulu, Samsun milletvekillerinin çoğu Trabzonlu. Samsun da Samsunlu var mı acaba?

Avatar
Atakum 2019-12-02 11:56:30

Samsun sevdalıyım derler her yeri suriyeli ıraklı doldurdular yakinda samsunlu kalmiyacak nerde sevda ben burada pislik görüyorum

Avatar
Samsunlu 2019-12-02 19:39:59

Kökene bakarsan Samsun’un yerlisi yok.yerli halk.aslına bakmican yaşadığın yere gönül veriyorsan kralısın ben 3 kuşaktır Samsun’luyum.buranın ekmeğini yedim.buranın suyunu içtim.Samsun u hiç bir memlekete değişmem.Başkaları gibi 7 göbektir Samsun da yaşayışta başka memleketi öven Samsun’a söven insanlardan değiliz.şu sa bir gerçektir ki Samsun’a ne yaptılar oradaki insanlar.Turizim cenneti diyorlar sahil yoluna yama üstüne yama yapıyorlar.böbreğinde taş kum olanlar dolmuşa binip 2 seansta taştan kumdan kurtulabilirler.

Avatar
55Vezirkopru 2019-12-02 20:33:54

Helal olsun Sayın Siyasetçiler. 7.yıldır Bitirilemiyen vezirkopru devlet hastanesi Havza Vezirkopru arasi Yol.sorunu hergün ölümcül kazalar Kunduz gençlik kamp inşaatı Vezirkopru huzur evi inşaatı Samsun da suya 0/025 Zam zam setine temeli Atılmış ve Atılacak tüm projeleri durdunuz nasıl olsa Vezirkopru yüzde Seksen oy veriyor yatırımlarda geliyor Hepinize yazıklar olsun Allah bu milletin Ahini günahını size Mahserde sorar

Avatar
Zafer 2019-12-04 14:45:35

50 bin mültecinin oldugu Samsunda bunlar Yerlimi simdi