banner388

Samsun'un o sokağını arılar istila etti

Samsun'da kovandan kaçan arılar zor anlar yaşattı.

Samsun'un o sokağını arılar istila etti

Samsun'da kovandan kaçan arılar zor anlar yaşattı.

11 Haziran 2017 Pazar 16:04
Samsun'un o sokağını arılar istila etti

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde farklı bir olay yaşandı.

Kovanlarından firar eden kraliçe arı ve on binlerce arı sokakta uçuşmaya başlayınce çevre sakinlerine telaşlı anlar yaşatmaya başladı. Öyle ki bir çok vatandaş arıalrı görünce farklı sokaklardan yürümeyi tercih ettiler.

Mahalle esnafı seferber olurken uçan arıları bir yere toplamak için elektrikçi Şerafettin Akoğll demir boru ve mala eşyalarını birbirine çarparak ses çıkartıp arıarı belli bir yere toplamaya çalıştılar. Bunu başaran Şerafettin Akoğlu hemen kardeşine haber verdi ve arıları almak için gelen Kazım Akoğlu bir koliye su ve şeker dökerek arıların bulunduğu bölüme merdivenle çıktı.

Kraliçe arıyı koliye alan Akoğlu o sırada arıların saldırısına uğrayınca hemen merdivenden indi sonrasında ise farklı bir arıcı tarafından arılar kavana aktarıldı.


 

Son Güncelleme: 11.06.2017 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.