banner388

Samsun'un o mahallesinin en büyük sorunu çözüldü

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bulunan Tahnal Mahallesi’nin en büyük sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

Samsun'un o mahallesinin en büyük sorunu çözüldü

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bulunan Tahnal Mahallesi’nin en büyük sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

05 Haziran 2017 Pazartesi 11:52
Samsun'un o mahallesinin en büyük sorunu çözüldü

Samsun haber - Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Salıpazarı ilçesinde bulunan Tahnal Mahallesi'nde çalışmaları inceledi. Daha sonra Başkan Yılmaz Karacaören Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı'nden Tahnal'a oradanda Ordu'ya uzanan 33 kilometrelik yol çalışmalarının bittiğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Tahnal’da yaşayan vatandaşlarımıza yıllarca büyük mağduriyet yaşatan yol sorununa Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak noktayı koyduk. Önceden Salıpazarı’ndan Tahnal’a gitmek saatler sürüyordu. Yaptığımız yol çalışmalarıyla birlikte bu süre yarım saate kadar düştü. Samsun’da yaptığımız en uzun beton yol çalışmasını burada gerçekleştirdik. Başlangıç ve bitiş noktası arası tam 33 kilometre. Zor arazi şartlarına rağmen böyle önemli bir çalışmayı bitirmek bizleri gururlandırıyor. Kentimizin yol sorununa beton yol ile kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Sorumluluk alanımızdaki tüm yolları aynı kalitede en kısa zamanda bitirerek ulaşım sorunu olmayan bir Samsun’u gelecek nesillere bırakacağız. Yaptığımız yol çalışması öncelikle Tahnal’da yaşayan vatandaşlarımıza, sonra tüm Samsun’a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Karacaören Mahallesi'ndeki dayanışmanın her mahallede olması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, "Ramazan’ın bereketini Karacaören’de daha net görüyoruz. Karacaören Mahallesi’nin bu güzelliğiyle geçtiğimiz yıllarda tanıştık. Mahalle halkının ramazan ayında her akşam iftarını beraber yapması tüm Samsun’a örnek olmalı diye düşünüyorum. Buradaki dayanışma, birliktelik tüm mahallelerimizde olsa bizi daha da gururlandırır. Böyle güzel bir geleneği yaşatmak için her yıl bir araya gelen tüm mahalle halkını kutluyorum" diye açıklamasını tamamladı.

İftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman da katıldı.
 

,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.