banner388

Samsun'un O İlçesine Gidecekler Dikkat! Yolda Kalabilirsiniz

Samsun’un Bafra ilçesinde iki gündür yoğun bir şekilde yağan kar sürücülerin korkulu rüyası oldu.

Samsun'un O İlçesine Gidecekler Dikkat! Yolda Kalabilirsiniz

Samsun’un Bafra ilçesinde iki gündür yoğun bir şekilde yağan kar sürücülerin korkulu rüyası oldu.

28 Ocak 2017 Cumartesi 11:57
Samsun Haber- Samsun’un Bafra ilçesinde iki gündür yoğun bir şekilde yağan kar sürücülerin korkulu rüyası oldu.

Traktörler Çekti

Samsun genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İki gün boyunca belli aralıklarla devam eden kar nedeniyle Bafra’nın ilçe merkezinde yollar karla kaplandı. Sürücüler yollarda kaldı ve trafik kitlenme noktasına geldi. Yer yer kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu ilçe merkezinde yollarda kar ve buzlanma meydana geldi. Kara saplanan bazı araçların imdadına Büyükşehir Belediyesi karla mücadele araçları yetişirken, yolda kalan bazı araçlar ise traktörlerle çekildi.

Vatandaşlar Seferber Oldu

Buzlanma nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülere vatandaşlar da duyarsız kalmayarak araçlarını iterek destek verdi. Yollarda kayan ve patinaj yapan araçlar ilerlemekte güçlük çekti. 

Eğlenmeyide İhmal Etmediler

Buzlu yollarda zor anlar yaşayan araçları patinaj eden sürücüler, tuzlama çalışması yapılmasını istedi. Zaman zaman ilginç görüntülerin meydana geldiği buzlu yollarda araçları kalan gençler ise, “Rezil olduk. Bizim gibi gençlere araba ittiriyorlar” diyerek gülmekten kendilerini alamadılar.



Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri ise yolları açmak için yoğun çaba sarf ediyor. İlçe merkezinde 2, kırsal kesimde ise 5 adet karla mücadele aracı ile yol temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bafra’da kapalı yol bulunmuyor.



 
Son Güncelleme: 28.01.2017 12:12
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozkan 2017-01-28 13:51:32

bafrada kapalı yol yok diyorsunuz alacam ve köylerde de açık yol yok o nasıl olcak