banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'un o ilçesine 10 milyon liralık yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayvacık ilçesine 10 milyon liralık yatırım yapıldı.

banner269

Samsun'un o ilçesine 10 milyon liralık yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayvacık ilçesine 10 milyon liralık yatırım yapıldı.

24 Nisan 2018 Salı 11:17
Samsun'un o ilçesine 10 milyon liralık yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Ayvacık ilçesinde 6 mahallede yaşanan su sorununun bu yıl sonunda biteceğini söyledi.

İçme suyu inşaatı projesiyle ilgili açıklama yapan Demircioğlu, "Bu proje kapsamında şimdiye kadar 40 kilometre içme suyu hattı döşendi. Proje tamamlandığında 120 kilometre içme suyu hattı döşenecek. Bu projede şebeke hatları ile içme suyu depoları ve terfi binaları inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Proje kapsamında Ardıç, Baş Alan, Çarşı Köy, Gültepe, Güzelyurt ve Uğurlu mahallelerindeki sorunun biteceğini ifade eden Demircoğlu, "Bu projede 1 adet 20 metre küp içme suyu deposu, 6 adet 30 metre küp içme suyu deposu, 6 adet 50 metre küp içme suyu deposu, 1 adet 75 metre küp içme suyu deposu ile 1 adet de 30 metre küp kapasiteli biriktirmeli içme suyu deposu inşa edilecek. Proje kapsamın da ise toplamda 15 içme suyu deposu yapılacak. İçme suyu deposu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca 2 adet de terfi binası yapılacak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.