banner388

Samsun'un o ilçesinde okullar tatil

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. 

Samsun'un o ilçesinde okullar tatil

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. 

08 Ocak 2019 Salı 18:50
Samsun'un o ilçesinde okullar tatil

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan bazı okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü tatil edildi.

Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü Çarşamba ilçemize bağlı Gülören İlkokulu (Taşıma merkezi), Kabaceviz Yeni Mahalle İlk ve Orta Okulu (Taşıma merkezi), Gökçe Çakmak İlk ve Ortaokulu (Taşıma merkezi), Köroğlu İlkokulu (Birleştirilmiş Sınıflı), Köroğlu Damat İlkokulu (Birleştirilmiş sınıflı) ve Ticaret Borsası Karakaya İlkokulu (Birleştirilmiş sınıflı)’ nda eğitime bir gün ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mem. 2019-01-09 10:22:09

Sayın reisim kredi kartı borçlarını halletti diyelim bankalara kredi borcu olan memurlar ne yapsın 3.25 faiz uygulanıyor bari kredi gecikmesi olan herkesi kapsam alanı içine alınsın talebimiz faizsiz 50.00t verilsin 2000 kişinin herkesin ihtiyacı var