banner388

Samsun'un o ilçesinde 2 gündür su akmıyor

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bulunan bir mahallede 2 gündür sular akmıyor.

Samsun'un o ilçesinde 2 gündür su akmıyor

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bulunan bir mahallede 2 gündür sular akmıyor.

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:19
Samsun'un o ilçesinde 2 gündür su akmıyor

Samsun haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesi Orta Mahallede 6 Haziran Salı günü iftardan sonra kesilen sular hala akmıyor. 

Mahalle Sakinleri habersal.net'e yaptığı açıklamalarda duruma tepkilerini "Ramazan Ayında bu vatandaşa yapılan bir eziyettir. Yetkilileri arıyoruz, net bir cevap veren yok. İftarda ve sahurda susuzluktan sıkıntı yaşıyoruz. Dün iftardan önce kesilen sular, şu saate kadar hala gelmedi" sözleriyle gösterdiler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Salıpazarı Şubesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise meydana gelen arızanın giderilmeye çalışıldığı belirtildi. 

İşte o açıklama, "İlçemiz Orta Mahallede kazı çalışmalarında meydana gelen arızayı dünden itibaren bulmaya çalışıyoruz. İçme suyu boru hattında oluşan arıza nedeniyle ekiplerimiz 24 saattir çalışıyor. Ancak henüz arızaya ulaşmış değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor"
 

Son Güncelleme: 07.06.2017 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.