banner388

Samsun'un o ilçesinde 16 milyon TL'lik yatırım

Samsun'un Vezirköprü ilçesine 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yapılıyor.

Samsun'un o ilçesinde 16 milyon TL'lik yatırım

Samsun'un Vezirköprü ilçesine 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yapılıyor.

19 Haziran 2017 Pazartesi 10:31
Samsun'un o ilçesinde 16 milyon TL'lik yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ilçelerde alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilçelerin alt yapı sorununu çözerek Avrupa standartlarına kavuşturmak istediklerini söyledi.

15 Şubat 2017 tarihinde başlayan Vezirköprü altyapı çalışmaları kapsamında 46 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapılacak. Genel Müdür Demircioğlu, "Vezirköprü ilçe merkezinde gerçekleştirilen bu projede şimdiye kadar 8 kilometre kanalizasyon ve 2 kilometre yağmur suyu hattı olmak üzere toplam da 10 kilometrelik alt yapı inşaatı tamamlandı. İlçedeki kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor" dedi.

Vezirköprü'deki alt yapı çalışmalarının 16 milyon TL'yi bulacağını açıklayan Demircioğlu, "Proje tamamlandığında Vezirköprü şehir merkezinin alt yapısı çözüme kavuşacaktır. Karadeniz’in incisi Samsun’un Avrupa standartlarında modern ve yaşanılabilir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." diye konuştu.

Alt yapı çalışmalarının 10 Ocak 2018 tarihine kadar bitirilmesi planlanıyor. 

Son Güncelleme: 19.06.2017 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.