banner388

Samsun'un merkezinde yangın paniği

Samsun'un İlkadım ilçesi Mevlevihane Caddesi'nde yangın çıktığı iddiasıyla panik oluştu.

Samsun'un merkezinde yangın paniği

Samsun'un İlkadım ilçesi Mevlevihane Caddesi'nde yangın çıktığı iddiasıyla panik oluştu.

01 Ağustos 2017 Salı 18:13
Samsun'un merkezinde yangın paniği

Samsun haber- Samsun'un İlkadım ilçesi evlevihane Caddesi’nde bulunan Pektaş Apartmanı'nın 3. katında yangın çıktı. Dumanların yükselmesiyle birlikte vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Evde bulunan bir çocuk ve 1 kişi dumandan etkilenerek kendilerini dışarı attı.

Olay yerine gitmeye çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ara sokaklara park edilen araçlar yüzünden zorluk çekti. Evde yangın olmadığını anlayan ekipler elektrik kontağında oluşan arızadan dolayı şofbenden duman çıktığını tespit etti.

Olay yerinden ayrılmaya çalışan itfaiye ekipleri yine zorluk çekti.

Son Güncelleme: 02.08.2017 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2017-08-01 19:19:55

Ne olacakti baska hep soyluyoruz kardesim mahalle aralari hinca hinc dolu kaldirimlar araba tezgah dolu adam bi dukkan aciyor her yere tezgah koyuyor samsun artik trafigi kaldiramaz hale geliyor baskanlar ne yapicak merak konusu trafik park meselelerine

Avatar
aylapalaoglu 2017-08-01 22:39:46

Yirmi iki hane 3 yıldır yangın nöbeti tutuyoruz İlker Mutlunun iki işyerine yaptırdığı sacdan bacalardan yangın çıktı,itfaiye raporu var şifaende bombanın üstündesiniz dedi,ortak lanalarımız kırılarak 30 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan,çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar bina içi şantiye gibi gür gür yağ kokusu ayrı,illa ölmemizmi lazım nerde adalet haykırıyoruz
ALLAH için yazınız lütfen gelin resmedin izin var