banner388

Samsun'un köklü lisesi taşınıyor

Samsun'un köklü liseleri arasında yer alan Namık Kemal Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor.

Samsun'un köklü lisesi taşınıyor

Samsun'un köklü liseleri arasında yer alan Namık Kemal Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor.

24 Ağustos 2017 Perşembe 09:44
Samsun'un köklü lisesi taşınıyor

Samsun Haber - Samsun'un köklü liselerinden olan Namık Kemal Anadolu Lisesi taşınıyor. İstiklal Caddesi'ndeki tarihi binadan taşınacak olan okul, Kuşçulu Mahallesi'nde inşa edilen yeni binasında eğitim vermeye devam edecek.


Uzun süredir akıbeti tartışılan Namık Kemal Anadolu Lisesi'nin isminin silinerek Ahmet Sarı Anadolu Lisesi çatısı altında birleşeceği ve Badırlı Mahallesinde bulunan okullar bölgesine taşınacağı öne sürülmüştü.


NAMIK KEMAL İSMİ DEĞİŞTİRİLMEYECEK

Tarihi lise Kuşçulu Mahallesi'ne taşınacak, ismi ise değiştirilmeyecek. Ahmet Sarı Anadolu Lisesi'nin ise ortaokul olduğu ve lise öğrencilerinin de Namık Kemal Anadolu Lisesi bünyesine girdikleri belirtildi.



 

TARİHİ BİNA SAKARYA İLKÖĞRETİM OLACAK 

Namık Kemal Anadolu Lisesi'nin yeni binasına okul malzemelerinin yerleştirildiği ve 2017-2018 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ilk derse başlayacakları ifade edildi. Namık Kemal Anadolu Lisesi'nin eski binasına ise Sakarya İlköğretim Okulu geçecek.
 

Gazete Gerçek / Sezer SEZER

Son Güncelleme: 24.08.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2017-08-24 11:46:27

taşınan okulların eksikliklerinide haber yaparsanız sevinirim yeni açılan ilkadım Malazgirt ilköğretim okulu sıralar küçük çocuklara uygun değil okulun acil elden geçirilmesi gerekiyor

Avatar
Hamdi turgut 2017-08-24 21:27:10

Namik kemal anadolu Lisesini kazanan öğrencilerin taban puanı ile Ahmet sarı anadolu lisesi öğrencilerinin taban puanları arasında uçurum sözkonusu.bu bir adaletsizlik değilmidir.namik kemal in öğrencilerine yazık olmamış midir. Bunu yöneticilerinin neden düşünmemiştir.kaldı ki bu tip okul birlesmelerinde huzur ve birlikteliği sağlamanın zorluğu aşıları. Yine de hayırlısı diyelim.

Avatar
Barış 2017-12-14 23:05:43

Okul nereye taşınmış