banner388

Samsun'un kahraman polisleri 

Samsun' da polislik yapan iki polise halkla ilişkileri,yardımlaşmaları ve göstermiş oldukları yardımsever davranışlarından dolayı "Başarı Belgesi" verildi.

Samsun'un kahraman polisleri 

Samsun' da polislik yapan iki polise halkla ilişkileri,yardımlaşmaları ve göstermiş oldukları yardımsever davranışlarından dolayı "Başarı Belgesi" verildi.

30 Nisan 2019 Salı 11:56
Samsun'un kahraman polisleri 

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122. maddesi gereğince Polis Memuru Ersin Özbek ve Polis Memuru Mustafa İslam' ı göstermiş oldukları olağanüstü başarı , özverililikleri ve gayretli tutumlarıyla emsal teşkil etmesi amacıyla " Başarı belgesi " ile ödüllendirdi.

21 Nisan Pazar günü Denizevleri mahallesi Golf sahası yakınında denizde bir kadın ve yerde elbiseler olduğuna ilişkin bir bilgi polis telsizinden anons edildi. Olay yerine ekipler geldiğinde suyun üzerinde sırt üstü yatan bir kadını gören Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ersin Özbek suya atlayarak kadını çıkartıp hayatını kurtardı.

14 Şubat Perşembe günü çocuğunu ameliyat ettirmek üzere sabah erkenden eşi annesi ve kardeşi ile birlikte Ünye'ye gitmek üzere yola çıkan İ.E. , Samsun'un Terme ilçesine geldiğinde yağışlı hava koşullarından dolayı kaza yaptı. Kaza yerine intikal eden Samsun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa İslam , kendi aracını aileye vererek çocuğun ameliyatına zamanında yetişmesi için yardımcı oldu.

Bahsi geçen 2 polis memuruna başarı belgelerini veren Samsun İl Emniyet Müdürü  Vedat Yavuz, gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı polis memurlarına teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin ÖZYILDIZ 2019-04-30 13:05:39

Meslektaşlarım sizin bu davranışlarınız ile gururlandım,İnsanlık ve kendi adıma minnettarım.

Avatar
ilhan ÖKSÜZ 2019-04-30 16:00:27

TEBRİK EDERİM. ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN . BÜTÜN POLİSLERİMİZE AYRICA TESEKKÜR EDİYORUM .

Avatar
bahadır 2019-04-30 21:14:32

tebrik edrim