banner388

Samsun'un iki ilçesine 3 milyon liralık yatırım

Samsun'un Havza ve Ladik ilçesine 3 milyon liralık içme suyu yatırımı yapıldı.

Samsun'un iki ilçesine 3 milyon liralık yatırım

Samsun'un Havza ve Ladik ilçesine 3 milyon liralık içme suyu yatırımı yapıldı.

06 Haziran 2017 Salı 11:32
Samsun'un iki ilçesine 3 milyon liralık yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, kırsal bölgelerdeki su sorununu çözeceklerini söyledi.

Havza ve Ladik ilçelerinde içme suyu projesi için 3 milyon liralık yatırım yapılması planlanıyor. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şimdiye kadar, Havza ilçesinin kırsal kesimlerindeki mahallelerde 15 kilometre, Ladik ilçesinin kırsal bölgelerinde mahallelerde ise 2,5 kilometre içme suyu hattı döşendi. Proje tamamlandığında toplam 35 kilometre içme suyu hattı döşenecek" dedi.

Havza ve Ladik içme suyu projesine 31 Ağustos 2016 tarihinde  başlandığını söyleyen Demircioğlu, "Samsun’daki ilçelerin kırsal kesimindeki mahallelerinin içme suyu sorunu çözmek için elimizi taşın altına koyduk. İlçelerin kırsalında bulunan ve içme suyu sıkıntısı çeken tüm mahallelerin suyla hasreti sona erecek. Projenin 22 Aralık 2017 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor." diye konuştu.

Proje kapsamında Çam Yatağı, Sofular, Belalan, Aslan Çayırı ve Hacı Dede Mahallelerinin içme suyu sorunu çözülecek. 5 tane 30 metreküp içme suyu deposu, 1 adet 50 metreküp içme suyu deposu ve 1 adet 75 metreküp içme suyu deposu ile 3 adet terfi binası yapılacak.

Son Güncelleme: 06.06.2017 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.