banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'un gurur kaynağı Avrupa 3.sü oldu

Samsunlu Buğra Aktaş Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonası’nda 3. oldu.

banner269

Samsun'un gurur kaynağı Avrupa 3.sü oldu

Samsunlu Buğra Aktaş Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonası’nda 3. oldu.

20 Şubat 2020 Perşembe 20:41
Samsun'un gurur kaynağı Avrupa 3.sü oldu


Avrupa 3’ncüsü Buğra Aktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Demir, başarılarından dolayı Aktaş'ı kutlayarak  “Şehrimizde başarılı antrenörlerimiz sayesinde her alanda kaliteli sporcular yetiştiriliyor” dedi.

Demir, Anakentspor Kulübü Badminton Takımından Milli Takıma giren ve Badminton kategorisinde Türkiye’ye ilk madalya kazandıran Buğra Aktaş’ı altın madalyayla ödüllendirdi. Sözlerine devam eden Demir, “Sizler gibi gençler bizim gurur kaynağımız. Hepinizi tebrik ediyorum. Bayrağımızın Fransa’da dalgalanması göğsümüzü kabarttı." ifadelerini kullandı.

Spora ve sporcuya önemi vurgulayan Demir, “Türkiye uzun yıllardır sporun her alanında başarılar elde eden, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden başarılı sporcularla dolu. Önceden Samsun denilince belki sadece futbol ve güreş akla gelirdi. Şehrimizde başarılı antrenörlerimiz sayesinde her alanda kaliteli sporcular yetiştiriliyor. Sizler de onlardan birisiniz. Avrupa 3’ncüsü olarak şanlı bayrağımızı Fransa’da dalgalandırarak bizleri onurlandırdığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır." dedi.
 Ziyarette genç sporcuya Badminton Milli Takım Antrenörleri Şaban Kırcalı, Yaşar Kaya ve Ömer Aydoğmuş eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberBadminton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.