banner388

Samsun'un gözbebeği B&C Hotel 1 yaşında

Samsun’un en iddialı 4 yıldızlı oteli B&C Hotel, 1. yaşını kutladı.

Samsun'un gözbebeği B&C Hotel 1 yaşında

Samsun’un en iddialı 4 yıldızlı oteli B&C Hotel, 1. yaşını kutladı.

30 Haziran 2020 Salı 20:04
Samsun'un gözbebeği B&C Hotel 1 yaşında

Samsun’da geçtiğimiz yıl hizmete giren B&C Hotel, basın mensuplarının katıldığı etkinlik ile 1. yaşını kutladı. B&C Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bilici, “Hizmetlerimizde kaliteyi her zaman en üst seviyede tutmak, misafirlerimizin her zaman ilk tercihi olmak, çağdaş otelcilik ve işletmecilik prensipleri dahilinde günün trendini misafirlerimize ve çalışanlarımıza sunmak hedefleri ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

30 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Samsun’da geçtiğimiz yıl 1 Temmuz’da hizmet vermeye başlayan B&C Hotel’de basın mensuplarının katılımı ile kuruluş yıldönümü etkinliği düzenlendi. Kahvaltı programının da yer aldığı kuruluş yıldönümü etkinliğine eşi Emine Bilici ve otel yöneticileri ile katılan B&C Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bilici, Samsun’un en iddialı 4 yıldızlı oteli olan B&C Hotel’in İmamoğulları Grup bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başladığını hatırlatarak, “30 milyon liralık yatırım bütçesi olan otelimizin resmi açılışını Samsun protokolümüzün katılımıyla gerçekleştirmiştik. Bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan milletvekillerimiz başta olmak üzere bürokratlarımıza, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve tüm davetlilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Eksik olmasınlar” dedi.

BEKLENEN İLGİ VE ALAKA

“Geçmişte yurtdışında yaşayan iş insanı olarak bizim bir hayalimiz vardı. Doğduğumuz topraklara yatırım yapmak” diye Cemil Bilici, “Bu hayali gerçekleştirmek çok şükür nasip oldu ve 3 yıl önce otelimizin temelini atıp, 1 yıl önce de hizmete açtık. Türkiyemizin en hızlı gelişme oranına sahip bölgelerinden biri olan Atakum’da muhteşem Karadeniz manzarasına sahip olan otelimiz 2’si connectin suit olmak üzere 4’ü suit, 32’si lüx olmak üzere 36 oda, 200 ve 400 kişilik iki adet salon, 15 kişilik toplantı salonu, Türk hamamı, sauna, plates ve yoga odaları ve brilliant coast roof restorantımız ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladik. Kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak sektörün öncüsü olma vizyonu ve geçen süre içinde ‘ikinci eviniz’ sloganıyla hizmet veren B&C Hotel olarak, daha ilk yılımızda Samsun’unumuza gelen iş insanı ve sanatçıların yanısıra yine Samsunumuza tatile ve turistik gezi amacıyla gelen çok sayıda misafirimizi konuk ettik.

Öte yandan toplantı salonlarımızda Cumhurbaşkanlığı Finans Danışmanlığı başta olmak üzere, valiliğimiz ve bir çok kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör toplantıları gerçekleştirildi. Çok sayıda düğün ve nişan organizasyonuna imza atıldı. Yine brilliant coast roof restorantımız kamu ve özel sektörün iş yemeklerinde tercih edildi. Misafirlerimizin dışında Samsunlular da otelimizin hamam, sauna, masaj, plates ve yoga hizmetlerinden yararlandı. 4 yıldızlı butik otel konseptiyle hizmet veren otelimiz çok şükür farkını ortaya koyarak ilk yılında beklenen ilgi ve alakayı gördü ve yakaladı. Bu süreçte şehrimizin turizmine ve ekonomisine ve de istihdama katkı sağladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

PANDEMİ SÜRECİNDE TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi ve Samsun’u etkisi altına alan pandeminin, kendilerini de olumsuz etkilediğini belirten Bilici, “Bu süreçte pandemiye karşı alınması gereken tedbirleri aldık. Otelimiz düzenli olarak dezenfekte edildi. Konuyla ilgili personelimize eğitimler verildi. Yaptığımız toplantılarda misafirlerimiz için neler yapabilirizi de değerlendirdik. Pandemi sürecinin ardından normalleşme sürecine hazır bir şekilde girerek hizmetlerimize ve yatırımlarımıza kaldığımız devam edeceğiz.” dedi.

DENİZE SIFIR ÜÇ KATLI GÜZELLİK MERKEZİ

Karadeniz Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştireceklerini vurgulayan Cemil Bilici, “Otel bünyesinde hem misafirlerimiz hem Samsunlular için Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olan denize sıfır 3 katlı ve çok iddialı bir güzellik merkezi planladık. Bununla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Konukların ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli bir hizmet anlayışı ile karşılamak temel hedefi ile çalıştıklarını ifade eden Cemil Bilici, “Bilgi çağının olanaklarını tüm hizmet alanlarımızda uygulamak, çevre ve doğa bilinci kapsamında sürekli yatırımlarla istihdam alanları yaratma politikamız ışığında, etik değerlere bağlı kalarak, %100 müşteri memnuniyetini her zaman esas alıyoruz.

Bu bağlamda, hizmetlerimizde kaliteyi her zaman en üst seviyede tutmak, misafirlerimizin her zaman ilk tercihi olmak, onları tekrar ağırlayabilmek, kalitede süreklilik ve mutlak misafir ve çalışan memnuniyetini sağlamak ve çağdaş otelcilik ve işletmecilik prensipleri dahilinde günün trendini misafirlerimize ve çalışanlarımıza sunmak hedefleri ile yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
jesus 2020-07-01 11:52:51

gerçekten çok güzel bir otel