banner388

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 310 metrelik köprü yapılıyor

Samsun Büyükşehir Belediye, Çarşamba ilçesine 310 metrelik köprü yapıyor.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 310 metrelik köprü yapılıyor

Samsun Büyükşehir Belediye, Çarşamba ilçesine 310 metrelik köprü yapıyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:19
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 310 metrelik köprü yapılıyor

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Yeşilırmak üzerine birçok mahalleyi birbirine bağlayacak olan 310 metrelik köprü yapılması için çalışmalara başlandı. İlçeye en büyük köprüyü gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi 2014 yılın bugüne Çarşamba'ya 55 milyon yatırım yaptı.

Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun talebini dikkate alarak değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi 310 metrelik köprü çalışmalarına başladı. 

10 metre genişliğinde olması hedeflenen köprünü maliyeti ise 7 milyon TL olarak öngörülüyor. Samsun Büyükşehir Belediye konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Köprülerin uzunlukları, genişliklerinden ziyade bizim için sağlayacağı faydalar çok önemli. Hacılıçay Köprüsü’nü yaparak vatandaşlarımızın büyük bir ulaşım sıkıntısını gidermiştik. Proje tamamlandığında Hürriyet, Kumtepe ve civardaki köyler karşıdan karşıya geçme imkânı oluşmasıyla, vatandaşımız Darboğaz’a kadar gidip karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak. İktisaden mal ve ticaretlerini birbirlerine daha rahat aktarabilecekler. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Halkımız istiyor, biz gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın taleplerinin hepsini değerlendirmeye alıyoruz. Teknik birimimiz incelemelerini yapıyor, şartlar uygunsa hemen gerçekleştiriliyor. Çarşamba halkımıza bu köprüde armağan olsun" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.