banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'un başarılı Obezite Cerrahı Volkan Kınaş ile fazla kilolarından kurtuldu 

Samsun'da yaşayan Büşra Sarıcaoğlu çocukluk döneminde bu yana fazla kilolara karşı verdiği mücadeleyi Obezite ve Metabolik Cerrahi Opr. Dr. Volkan Kınaş ile kazandı. 

banner269

Samsun'un başarılı Obezite Cerrahı Volkan Kınaş ile fazla kilolarından kurtuldu 

Samsun'da yaşayan Büşra Sarıcaoğlu çocukluk döneminde bu yana fazla kilolara karşı verdiği mücadeleyi Obezite ve Metabolik Cerrahi Opr. Dr. Volkan Kınaş ile kazandı. 

18 Aralık 2019 Çarşamba 16:30

Samsun'un başarılı cerrahlarından Opr. Dr. Volkan Kınaş, fazla kilolarından kurtulmak isteyen hastaların derdine deva olmaya devam ediyor. Samsun'un en çok tercih edilen ve beğenilen doktorlarından birisi olan Volkan Kınaş obezite konusunda yakaladığı başarıyla göz dolduruyor. 

Son yıllarda artık bir hastalık olarak kabul edilmeye başlanan fazla kilolar yani obezite özellikle kadınların hem sağlığını, hem de sosyal hayatını olumsuz bir şekilde etkiliyor. Kadınlar için görünüm olarak da dışarıdan gelen "Yüzün güzel ama çok kilolusun", gibi kilo üzerinden yapılan söylemlerin psikolojik olarak kadınları etkilediği uzmanlar tarafından belirtiliyor. Bu sorunu yaşayan hastalardan biri olan Büşra Sarıcaoğlu, 7 önce yaptığı araştırmalar sonucunda Büyük Anadolu Hastanesi Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Kınaş'a başvurdu. Yapılan muayene ve tetkiklerden sonra Büşra Sarıcaoğlu'a mide küçültme ameliyatı yapıldı.

7 ay önce fazla kilo şikayeti ile Doktor Volkan Kınaş'a ameliyat olan Büşra Sarıcaoğlu ameliyat sürecini değerlendirdi.

Samsun'da yaşayan Büşra Sarıcaoğlu ameliyat sürecini şu şekilde değerlendirdi:

"Daha 28 yaşındayım Volkan hocaya geldiğimde şişman olarak ölmek istemiyorum dedim. Yaklaşık 7 ay önce Volkan Kınaş'a ameliyat oldu. Yıllardır süre gelen kilo problemim vardı. Yıllardır kilo ile mücadele ediyorum. Volkan hocayı internet üzerinden araştırdım sosyal medya hesaplarından araştırdım. Güzel yorumlardan yola çıkarak ameliyat olma kararı verdim. Ameliyat olduğumda ikiz bebeklerim vardı. Ameliyat sosyal hayatıma dönmemde sorun yaşatmadı, 5 gün içerisinde işime dönebildim. Başka doktorlara obezite ameliyatı olan arkadaşlarım 2-3 ay kendimize gelemedik dediler bende böyle bir sorun yaşanmadı" dedi.

Opr. Dr. Volkan Kınaş ise Büşra hanım ile çok güzel yol aldık, çok güzel mesafeler katettik dedi.

Merak edilenler, detaylı bilgi ve iletişim için +90 546 773 73 44 numaralı WhatsApp ihbar hattına veya @dr.volkankinas kullanıcı adlı instagram hesabına ulaşabilirsiniz.
 

Son Güncelleme: 18.12.2019 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.