banner388

Samsun'un Bafra ilçesine müjde

Samsun'un Bafra ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra İşletme Fakültesi Binası yapılması için protokol imzalandı.

Samsun'un Bafra ilçesine müjde

Samsun'un Bafra ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra İşletme Fakültesi Binası yapılması için protokol imzalandı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 16:51
Samsun'un Bafra ilçesine müjde

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İşletme Fakültesi binasının yapılma kararına Bakanlar Kurulu onay vermişti. Bağıştı bulunan Arslan ailesi ile OMÜ Rektörlüğü arasında protokol imzalandı.

OMÜ Rektörlük makamında yapılan protokol imza törenine, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bağışçılar Akif Arslan eniştesi Saffet Arslan, ablası Ayten Arslan, kardeşleri Mine ve Fuat Arslan ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve proje mühendisi Mustafa Numan Kama katıldı.

Bağışçı Kuyumcu Akif Arslan yaptığı konuşmada babalarının bağışı olan okulu anneleri Fevziye Arslan adına yaptıracak.

İmza töreninde eğitime bu katkının ebediyen devam edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Bugün hayırlı bir imza atacağız inşallah. Bafra İşletme Fakültemizin binasını Bafra eşrafından Akif Arslan Bey annesi adına yapmayı düşündüler ve bizimle görüştüler. Proje üzerinde hep birlikte çalıştık. İnşallah güzel bir proje olmuştur. Bu projemiz yaklaşık olarak 1 yıl içerisinde bitirilmesi düşünülen bir projedir. Biz kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Allah niyetlerini kabul buyursun. Daha büyük hayırlara, güzelliklere de vesile olsun diyelim. Annelerine babalarına Allah rahmet eylesin. Biz kendilerini tebrik ediyoruz bu hayırlı ve güzel düşüncelerinden dolayı. Üniversitemize ve dolayısıyla eğitime yapılan bu katkı ebediyen devam edecek, hayır vesilesi olacaktır. Sağ olsunlar, Allah razı olsun" dedi.

Kuyumcu Akif Arslan ise, "Çok güzel bir duygu, Allah’ım herkese nasip etsin. Ben kendi ailem adına şunu söylüyorum; ‘Allah’ım bize bunu nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun, inşallah devamı gelir, inşallah bu güzelliklerle devam ederiz.’ Hayırlı uğurlu olsun inşallah" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.