banner388

Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçesine Doğalgaz müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ve Yakakent ilçesinde doğalgaz müjdesi verdi.

Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçesine Doğalgaz müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ve Yakakent ilçesinde doğalgaz müjdesi verdi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 15:10
Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçesine Doğalgaz müjdesi

Samsun Haber - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, memleketi Alaçam'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Fidan dikim törenine giden ve ardından Halk Eğitim Merkezi'nde STK'larla buluşan Karaaslan Alaçam ve Yakakent ilçesine doğalgaz müjdesi verdi. Çiğdem Karaaslan Alaçam ve Yakakent ilçesinin 2019 yılında doğalgaz ile buluşacağını söyleyerek, "Doğalgaz ile sadece ısınma ya da enerji ihtiyacını karşılamış olmayacağız. Doğalgazın gelmesi ile yeni yatırımcıların da önü açılacaktır. Öte yandan Alaçam'ın tarihi evlerini de restore ettirerek ile turizmine kazandıracağız. Bu konuyla ilgili çalışmalar başladı ve Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından programa alındı. Bu projede ilçemize tekrar hayırlı olsun. Bu yaptığımız projeler ve daha fazlası için Alaçam'dan çok güçlü bir 'evet' bekliyorum dedi.,

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi ve Atakum ilçesi'nde de bir dizi programa katılan Karaaslan, "1960 darbesinden sonra bugüne kadar gerçekleşen darbeler, yol kesmeler, ön almalar, vesayetçi zihniyetin çok kısa aralarla Türkiye Cumhuriyeti Devletinin önünü kesecek hamleler yapması, hep bizim tecrübelerimiz ve acı hatıralarımız olarak bir kenara yazıldı. Artık Türkiye mevcut ezberleri ve eski alışkanlıklarıyla yola devam edemez. Türkiye tıpkı dünya gibi çok hızlı değişmekte ve gelişmektedir. Bu değişmeye ve gelişmeye ayak uydurmak için sistemde bir güncelleme yapmak gerekir. Bu, bir anlamda bir güncellemedir ama çok önemli bir farkla, bugüne kadar 18 kez yapılan anayasadaki değişiklikler, hayatı çok da etkilemeyen değişiklikler olmuş. Bu kez olan aslında bir reform. İlk kez aslında biz anayasanın ruhuna dokunuyoruz, ilk kez ruhuna müdahale ediyoruz” diye ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.