banner388

Samsun'un 2 ilçesinde 1 milyon 500 bin liraya alt yapı çalışması

Samsun'un 2 ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 500 bin liraya alt yapı çalışması yapılıyor.

Samsun'un 2 ilçesinde 1 milyon 500 bin liraya alt yapı çalışması

Samsun'un 2 ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 500 bin liraya alt yapı çalışması yapılıyor.

10 Nisan 2018 Salı 10:12
Samsun'un 2 ilçesinde 1 milyon 500 bin liraya alt yapı çalışması

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Ladik ve Asarcık ilçesinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

2 ilçenin çeşitli mahallerinde ve caddelerinde yapılan çalışmalar kapsamında 1 milyon 500 bin lira harcanacağını belirten Kamil Demircioğlu, "Bu proje kapsamında şimdiye kadar Ladik ilçesinde bin 500 metre kanalizasyon hattı döşendi. Asarcık ilçesinde ise bin 400 metre kanalizasyon ve 150 metre yağmur suyu hattı olmak üzere bin 550 metre alt yapı şebeke hattı yapıldı. Proje tamamlandığında Ladik ve Asarcık ilçelerine 5 bin 400 metre kanalizasyon ve bin 300 metre de yağmur suyu olmak üzere toplam 6 bin 700 metre alt yapı şebeke hattı döşenecek” dedi.

Çalışmalara 5 ay önce başlandığını vurgulayan Demircioğlu, "Ladik ve Asarcık ilçelerinde şehir merkezindeki şebeke hattı çalışmaları devam etmektedir. Projenin 13 Aralık 2018 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor. Bu proje tamamlandığında Ladik ve Asarcık ilçelerinin altyapı sorunları büyük oranda çözüme kavuşacak. İlçelerin alt yapı sorununu çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal asilturk 2018-04-11 09:47:49

Arkadasim. Sen altinkum beldesinin kanalizasyonuna oncelik versene.halen koy statusunde yasiyoruz.bok cukurlariyla ugrasiyoruz.lutfen

Avatar
Mehmet karadeniz 2018-04-11 12:09:18

Orman korosu karşısında denize akan birlağımsuyu varBüyükşehir veya Atakum belediye yetkilileri hemen yanında kulede bir Türk bayrağı var sizler bu denize akan pis suyu niye isilah etmezsiniz yazları sivrilerden denize girilmiyor gelen turist on dakika kalmıyor tifo kolera verem kol geziyor siz hizmeti yaptığınızı zannediyorsunuz