banner388

Samsun, Türkiye 3’üncüsü oldu

Sağlık Bakanlığı, Samsun’un kanser taramalarında Türkiye 3’üncüsü olduğu açıkladı.

Samsun, Türkiye 3’üncüsü oldu

Sağlık Bakanlığı, Samsun’un kanser taramalarında Türkiye 3’üncüsü olduğu açıkladı.

11 Nisan 2018 Çarşamba 13:27
Samsun, Türkiye 3’üncüsü oldu

Samsun haber - Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kanser Dairesi Başkanlığı, 1–7 Nisan Ulusal Kanser Haftası nedeniyle Ankara’da Kanserde Güncel Konular Toplantısı ve kanser taramasında en başarılı iller ödül töreni düzenledi.
 

Meme kanseri taramalarında nüfusu 100 binin üzerinde olan iller arasında 3’üncülük ödülü Samsun Sağlık Müdürlüğü’ne verildi.

Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan, meme kanseri taramasını en çok yapan 3. İl olan Samsun ödülünü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Hatice Öz’e verdi.


İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç yaptığı açıklamada “Samsun olarak kanser taramalarının öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı büyük bir özveriyle yürütüyoruz. Bu çalışmalar sonucunda Bakanlığımızdan böyle bir ödül almaktan ilimiz adına büyük mutluluk duyduk. Bu ödülün alınmasında emeği geçen, KETEM, Aile Sağlığı Merkezleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerindeki çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.