banner388

Samsun, Türkiye 1’incisi oldu

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışmasına en çok proje başvurusu yapan Samsun, Türkiye birincisi oldu.

Samsun, Türkiye 1’incisi oldu

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışmasına en çok proje başvurusu yapan Samsun, Türkiye birincisi oldu.

18 Mayıs 2018 Cuma 14:21
Samsun, Türkiye 1’incisi oldu

Samsun haber - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında 6’ncısı düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında saha ziyaretleri yapılacak projeler belli oldu.

Türkiye genelinde 4 bin 841 başvuru yapılırken 151 proje saha ziyaretlerine geldi. Saha ziyaretlerinde seçilen 16 proje ile Türkiye genelinde başvuru yapan 45 il arasında Samsun birinci oldu.

İŞTE O PROJELER

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Samsun Maarif Hareketi”, “Oku, Anla, Yaşa (Samsun İçin Okuma Vakti)” “Konumuz Afed Rehberimiz Afad”, “Tabiatta Ders Var” ve “ Eğitimin Yıldızlar" projeleri kenti temsil ederken  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Liseler Bilim Yolunda”, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Anne Baba Haydi Laba” , İlkadım Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun “İşte Oyun”, Bafra Kızılırmak Anaokulunun “Farkımız Yok, Biriz, Beraberiz”, Gülbahar Hatun Anaokulunun “81 İl 81 Bayrak”, Galip Öztürk Ortaokulunun “Öykülerimde Yeşeren Değerler”, Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Sevgi Çiftliği”, Çatalarmut İlkokulu’ nun “Benim Hayal Gücüm ve Sanat”, Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Sessiz Öğretmenler”, Nene Hatun Anaokulunun “Okul Öncesi Olimpiyatları”, Karşıya Anadolu Lisesinin “Asla Yalnız Değilsin” projeleri de saha ziyaretlerine katıldı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında 5’incisi düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde Samsun’dan iki proje bakanlık ödülü almaya hak kazanmıştı. Saha ziyaretine kalarak proje sayısında Türkiye birincisi olan Samsun'un bu yılda ödül alması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aykut Kara 2018-05-18 14:48:48

Ya Allah'ım böyle bir komedi dünyada yok ya milletin eline zorla kitap tutuşturup resim çekince millet okuyor oluşyor öyle mi? Milletle dalga geçmekten başka bir şey değil.