banner388

Samsun TSO’da bayram heyecanı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma düzenlendi.

Samsun TSO’da bayram heyecanı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma düzenlendi.

15 Haziran 2018 Cuma 16:12
Samsun TSO’da bayram heyecanı

Samsun haber - Ramazan Bayramı nedneiyle Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bayramlaşma töreni düzenlendi. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz; AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Caner Göktepe’yi, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’ı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüb Güler’i, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyelerini, meclis üyelerini ve iş adamlarını ağırladı.

Bayramların bereket, umut ve özlem olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, “Bayramlar; insani ve dini güzelliklerin yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbirleriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Temennimiz dünyada barışın, sevginin, dayanışmanın tekrar geri gelmesidir. Dünya üzerinde şu anda her zamankinden daha fazla barışa ve sevgiye ihtiyacımız var. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası adına tüm halkımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.