banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun TSO fidan bağışında bulundu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, personeli için fidan bağışında bulundu.

banner269

Samsun TSO fidan bağışında bulundu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, personeli için fidan bağışında bulundu.

09 Mart 2018 Cuma 13:48
Samsun TSO fidan bağışında bulundu

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 55 bin fidan bağışı yaptı.

TEMA Vakfı’na yapılan bağışta Başkan Murzioğlu, personeline sembolik hediye olarak verdi. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açıklamada “Evrenin oluşumundan ve dünyanın şekillenmesinden sonra, yeryüzüyle tanışan insanlık iki cinsiyetin varlığıyla oluşturulmuştur. Ve bu iki cinsiyetin birlikteliğinden de insan soyunu devam ettirmiş ve bugünlere gelinmiştir. Yani kadın ve erkek diye nitelendirilen bu iki cins aslında bir bütünün, birbirini tamamlayan parçalarıdır. Bu parçalardan birini diğerinden zayıf ya da eksik görmek gelişimin önündeki en tehlikeli engeldir. Bir cinsin diğerine üstünlük sergileme çabası, daha iyi bir gelecek amacını baltalayan acizane bir tavırdır. Maalesef bu algı geçmişten günümüze bir şekilde hükmünü devam ettirmektedir. Ancak bu tavır karşısında dahi kadınların vazgeçmeden her şekilde ve her şartta zorluklarının üstesinden gelme çabası takdire şayandır” dedi. 

Toplumun en büyük güvencesinin kadınlar olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, "Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. Biz Türk kadının ne kadar güçlü, azimli ve üretken olduğunun farkındayız. Bunu biz tarihimizde atalarımızda gördük ve bugün de görüyoruz. Kadının duygusal zekâsı ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Bu özel gün vesilesiyle Oda olarak her yıl personelimize sembolik hediye takdim ediyorduk. Bu yıl ise, her birinin adına toplam 55 adet fidan bağışı yaptık. Temennimiz köklerimize tutunarak hep birlikte elele göğe yükselebilmek” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 09.03.2018 13:58
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberTso
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KanKa 2018-03-09 14:15:17

Kankam her zaman her daim yanında olarak bir gün buralara geliceğinden şüphem yoktu başarıların devamı dilerim