banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Duyarlı Davranış

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu

banner269

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Duyarlı Davranış

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu

23 Ocak 2017 Pazartesi 14:00
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Duyarlı Davranış

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

Toplumsal duyarlılık davranışı

Toplumun daha da güçlenebilmesinin önemli rollerinden biri olan farkındalık algısı taşıyan düşünce ve davranışların giderek çoğalması elbette yaşanılan toplum için önemli adım. Toplumsal dayanışmanın birlik ve beraberlikle olduğunu temsil eden bir örnek davranışta Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan geldi.

Her eğitim yılında olduğu gibi bu eğitim döneminde de Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında durdu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, Samsun merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere 600 adet kaban ve 600 çift ayakkabı yardımında bulundu. 


Malzemeler milli eğitim müdürlükleri vasıtasıyla, odaya bağlı İlkadım, Canik, Atakum, Tekkeköy, Ladik, Asarcık ve Kavak ilçelerinde eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunduklarını belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımın eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davrandık. İlçe milli eğitim müdürlüklerimizin kanalıyla 300 kız ve 300 erkek öğrencimize kaban ve ayakkabı yardımında bulunduk. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.