banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun teşkilatından Ankara çıkarması

AK Parti Samsun teşkilatları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti.

banner269

Samsun teşkilatından Ankara çıkarması

AK Parti Samsun teşkilatları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti.

09 Haziran 2017 Cuma 16:12
Samsun teşkilatından Ankara çıkarması

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve beraberindeki 44 kişilik heyet yeniden AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı seçilen, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti.

VAKTİMİZ YOK

Kendisini ziyaret eden Samsun teşkilatına teşekkür eden Çiğdem Karaaslan, "Kongremiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu kongremiz partimiz için çok önemli bir dönüm noktası idi. Sayın Cumhurbaşkanımız partimize geri döndüler. Bu bizim için büyük bir onur ve mutluluk. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, genç isimlerle tecrübeli isimlerin harmanlandığı bir liste oldu. Sorumluluğumuz ve bizden beklenti çok büyük. Türkiye genelinde çok daha hızlı ve ufuk açıcı çalışmalara imza atmalıyız. Beklemeye vaktimiz yok. l Başkanımız Muharrem Göksel'e, İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia Bay Keser'e, İl Gençlik Kolları Başkanımız Caner Göktepe'ye, ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe yönetimlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atılım dönemi olarak nitelendirdiğimiz yeni dönemi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ziyaret nedeniyle çok mutlu olduğumu belirtiyor, tekrar hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise Karaaslan'ı tebrik ederek, "Bizler büyük AK Parti ailesinin bir parçasıyız. Arkadaşlarımızla hep beraber gelerek size hayırlı olsun demek istedik. Bu ziyaret bizce önemli. İnşallah bundan sonrası Samsunumuz ve ülkemiz için çok önemli olacak. Samsun teşkilatları olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Daha sonra AK parti Samsun Teşkilatı, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan'ı da ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan'a yapılan ziyarette Samsun teşkilatına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.